Natuurlijke manieren om de bloedsuikerspiegel te verminderen

Een alarmerend aantal mensen dat in de Verenigde Staten worden gediagnosticeerd met diabetes. Waarschuwingen in de media hebben ertoe geleid dat veel mensen zich meer bewust van hun bloedsuikerspiegel en hun totale voeding geworden. Elke persoon die is gediagnosticeerd met diabetes of die bezorgd is over het ontwikkelen van diabetes als gevolg van hun gewicht, genetica of eetgewoonten kan het gezond verstand stappen om lagere bloedsuikerspiegel te nemen.

Oefening

De eerste stap naar het verminderen van de bloedsuikerspiegel is natuurlijk oefening. Oefening helpt te herstellen vermogen van het lichaam om de bloedsuikerspiegel te reguleren functies en verbetert de stofwisseling van het lichaam. Oefenen op een regelmatig schema zal gevoelens van algehele gezondheid te bevorderen en helpen om de bloedsuikerspiegel op een optimaal niveau. Individuen die hun bloedsuikerspiegel te verlagen moet 3 tot 4 keer per week te oefenen in 25 minuten oefening sets.

Dieet

Een andere belangrijke stap in het verlagen van de bloedsuikerspiegel van nature is het reguleren van uw dieet. Mensen die diabetes hebben of bang zijn het ontwikkelen van de ziekte dienen kleinere maaltijden om de 3-4 uur te eten. Het verhogen van de frequentie van de maaltijden zal u helpen voorkomen dat honger, dat de bloedsuikerspiegel te compenseren verhoogt. Daarnaast moet je niet alleen bezorgd over de frequentie van de maaltijden, maar ook de inhoud van die maaltijden zijn. Te verlagen of te lage bloedsuikerspiegel, kleine porties mager vlees te behouden, groenten en fruit zijn goede keuzes.

Supplementen

Diabetici hebben vaak een tekort aan zink en suppletie kan nodig zijn, of de persoon zal moeten voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink verbruikt. Zink helpt natuurlijk beteugelen bloedsuikerspiegel. Kip en sardines zijn voedingsmiddelen met een hoog zinkgehalte heeft, en zink-supplementen kan worden gevonden op de meeste supermarkten, apotheken en reformwinkels.

Cafeïne

Een belangrijke stap om het verlagen van de bloedsuikerspiegel van nature vrij is van cafeïnehoudende dranken zoals koffie, thee, en vele koolzuurhoudende frisdranken te sturen. Cafeïne verhoogt de bloedsuikerspiegel. Indien u wenst om deze dranken te consumeren, het is een best om de cafeïnevrije versies drinken.