Natuurlijke Kruiden voor Sinus Allergieën

Sinus allergieën optreden wanneer een allergeen in het lichaam, waardoor het lichaam om te reageren op "aanvallen" van de gewraakte organisme. Sinus allergieën, die ten minste 16 procent van de bevolking treffen, worden vaak veroorzaakt door allergenen zoals pollen, stof, schimmel, vuil, dierlijke huidschilfers en voedingsmiddelen. De meeste milieu allergenen zoals pollen kan leiden tot de ontwikkeling van hooikoorts en ernstige sinusinfecties tijd. Sinus allergieën zijn de meest voorkomende van de late lente tot de late zomer.

Echinacea

Echinacea is gebruikt om succesvol te behandelen sinus en borst congestie honderden jaren. Echinacea helpt bevorderen van een gezond immuunsysteem, wat belangrijk is in het inperken van sinus infecties secundair aan allergieën. Echinacea geen pasklare sinus allergie behandeling, dus het kruid worden genomen ten minste een week voordat een merkbare verbetering kan worden beoordeeld. In klinische studies, het consumeren van het kruid continu voor meer dan 6 tot 8 weken op voorwaarde dat geen uiting meer voordeel, zoals het kruid zal bereiken therapeutische niveaus en effecten zullen plateau. Om dit te voorkomen, gebruikt echinacea voor 6 weken, dan stoppen met het gebruik van 1 tot 2 weken. Echinacea kan worden toegepast in thee, tinctuur, comprimeren en pilvorm. Dit kruid is het meest potente combinatie met goldenseal. Voeg 10 tot 20 druppels echinacea wortel extract en goldenseal extract om gemberthee. Deze sinus allergie thee zal duidelijk slijm helpen het risico van hooikoorts en bacteriële sinus infecties door matig sinusdrainage sterk verminderen.

Pepermunt

De aromatische pepermunt kruid is bekend om zijn vermogen om snel duidelijke sinus allergie gerelateerde congestie en verlichten van de hoofdpijn die vaak aanwezig zijn met sinus congestie. Pepermuntolie is zeer veelzijdig voor allergie omdat het kan worden gebruikt in een breder scala van behandelingen. Voeg enkele druppels pepermuntolie een warm kopje water of een luchtbevochtiger, dan adem diep. Pepermunt is ook beschikbaar in de vorm van thee en kunnen worden gekocht bij reformwinkels. De koffie moet worden geconsumeerd om de 2 tot 4 uur of indien nodig gedurende de dag.

Eucalyptus

De meest bekende kruid voor sinus allergieën is eucalyptus. Dit kruid is bijzonder aromatisch, waardoor snelle sinus allergie symptoomverlichting. Eucalyptus olie kan worden gebruikt als een tinctuur, thee en comprimeren. De olie toe te voegen aan warm badwater, met een paar druppels lavendelolie toegevoegd voor algemene ontspanning, vermindert de congestie en het bevordert de sinus drainage, die zal helpen voorkomen secundaire infecties. Voeg 3-5 druppels eucalyptus olie tot een theelepel amandelolie of abrikoos olie, vervolgens dep het mengsel op sinus drukpunten op het gezicht: het voorhoofd, over de brug van de neus en op het bovenste gedeelte van de jukbeenderen.