Natuurlijke kruiden te helpen de bloeddruk te verlagen

Natuurlijke kruiden te helpen de bloeddruk te verlagen

Hoge bloeddruk is een groeiend probleem in de VS, dankzij onze on-the-go levensstijl en verslaving aan fastfood. Gelukkig, natuurlijk behandelen van primaire hypertensie door het toevoegen van aanbevolen doseringen van kruiden aan uw dieet kan u helpen uw bloeddruk met weinig of geen bijwerkingen te verlagen.

Significantie

Hoge bloeddruk is een aandoening waarbij de kracht van het bloed pompen door de slagaders is altijd hoger dan normaal, waardoor het risico van andere, meer ernstige gezondheidsproblemen kan verhogen.

Overwegingen

Hoge bloeddruk is geen bekende oorzaak genoemd primaire hypertensie en reageert goed op natuurlijke behandelingen. Ondertussen wordt hoge bloeddruk die ontstaat als gevolg van een andere aandoening, zoals zwangerschap, zogenaamde secundaire hypertensie en wel beter worden beoordeeld door een arts.

Soorten

Er zijn een aantal all-natuurlijke kruiden die effectief zijn in het bestrijden van hoge bloeddruk zijn: Coleus forskohlii is een lid van de mint familie en wordt gebruikt om de hartfunctie te verbeteren; hawthorne heeft de mogelijkheid om de coronaire bloedvaten, wat leidt tot lagere bloeddruk verwijden; en maretak en rauwolfia kan zowel worden gebruikt om de bloeddruk te verlagen.

Preventie / Oplossing

Naast het volgen van een regelmatige lichaamsbeweging regime, het handhaven van een gezonde levensstijl door het vermijden van zout, het drinken van veel water en het eten van mager vlees, vis, fruit, groenten en volkoren granen kan helpen bij de preventie van hoge bloeddruk.

Waarschuwing

Raadpleeg een arts voor de aanbevolen dosering van elk kruid en de mogelijke risico's en bijwerkingen die kunnen worden geassocieerd met kruidengeneesmiddelen te bespreken.