Natuurlijke Kruiden & Cures voor geblokkeerde slagaders

Ook bekend als aderverkalking, geblokkeerde slagaders zijn een gevaarlijke aandoening die kan leiden tot een hartaanval of een beroerte. Als arteriën stijver en circulatie inefficiënt, de cellen van het lichaam worden uitgehongerd voor zuurstof. In combinatie met de diagnose en behandeling een arts kan geblokkeerde slagaders worden geholpen door goede voeding en levensstijl, en gebruik te maken natuurlijke kruiden helpen genezen verstopping.

Behulpzaam Natuurlijke Kruiden

Gingko biloba is bekend dat wonderen doen voor de circulatie. Het kan verbeteren bloedstroom door het lichaam, toenemende zuurstof in het hart, hersenen en armen. Volg de dosering aanbevelingen van de fabrikant of vraag uw arts.

Het drinken van 1-4 kopjes groene thee per dag is aangetoond dat de snelheid van eiwit oxidatie, een chemische reactie die maakt vetten in het bloed meer kans om zich aan de vaatwanden te verlagen. Groene thee bevat ook belangrijke antioxidanten, die helpen cellen tegen verdere schade. Groene thee verlaagt cholesterol en lipide niveaus, en aldus bijdraagt ​​tot geblokkeerde slagaders te genezen.

Cayennepeper bevat gunstige nutriënt genaamd capsaïcine waarvan is gebleken om cholesterol te onderdrukken in de lever. Eten cayennepepers zal uw dieet met capsaïcine bieden. Hoe heter de peper, hoe beter het is voor je hart. Capsaïcine kan ook worden gekocht over-the-counter in capsule vorm.

Voedingsaanbevelingen

Vezelrijk voedsel die laag zijn in vet en cholesterol moeten de nietjes van uw dieet als je slagaders zijn geblokkeerd. Fruit, groenten en granen zal helpen bij het verbeteren van uw conditie. Het eten van donkergroene bladgroenten en noten, zaden en volle granen zal uw lichaam de vitamine E die het nodig heeft om te helpen bij het verbeteren van de circulatie.

Niet alle oliën veroorzaakt vetafzetting te vormen in de slagaders. Zuivere, koud geperste olijfolie en ongeraffineerde koolzaadolie kan zelfs helpen bij het verlagen van cholesterolgehalte in het bloed.

Voeg omega vetzuren aan uw dieet. Ze zijn te vinden in vis zoals zalm, haring of makreel. Ook bestaande overvloedig in lijnzaad en walnoten, omega-vetzuren helpen genezen geblokkeerde slagaders door het beschermen van het hart van ontstekingen die kunnen leiden tot geblokkeerde slagaders. Inheemse Arctische mensen die een dieet met veel visolie hebben een zeer lage tarieven van arteriosclerose, aldus Phyllis Balch in haar boek, "Prescription voor Nutritional Healing."

Eet niet een van de volgende voedingsmiddelen als ze een verstopte slagader aandoening kan verergeren: chips, snoep, gefrituurd voedsel, jus, verzadigde vetten, eierdooiers, ijs, zout, en alle voedingsmiddelen met wit meel of suiker. Koffie, cola en alcohol moet worden vermeden.

Andere suggesties

Het handhaven van een gezond gewicht voor uw lengte vermindert druk op het hart en de bloedsomloop. "Obesitas veroorzaakt ongunstige wijzigingen in serum lipoprotein levels," aldus Balch.

Het verminderen van stress en het krijgen van een matige hoeveelheid van de oefening wordt aanbevolen. Echter, raadpleeg dan uw arts voordat u begint met een fitness programma.

Het beheersen van hoge bloeddruk is essentieel in het overwinnen van een toestand van geblokkeerde slagaders. Controleer regelmatig uw bloeddruk en stappen ondernemen om deze te verlagen als dat nodig is.