Natuurlijke huis remedie voor een Besmetting van de Gist

Natuurlijke huis remedie voor een Besmetting van de Gist

Het is niet de moeite waard om bij de behandeling van een vaginale schimmelinfectie. De tweede u zijn gediagnosticeerd is de tweede u moet beginnen het verzorgen van het. Veel over-the-counter geneesmiddelen zijn beschikbaar; echter, als u geïnteresseerd bent in het uitroeien van het de natuurlijke manier zijn, hier zijn een paar ideeën. Deze verklaringen zijn niet geëvalueerd door een arts en is het best om uw arts te raadplegen voordat er iets drastisch te proberen, of als uw toestand niet verbetert of erger.

Veranderingen at Home

Slapen zonder slipje voor ten minste acht uur kan de warme, vochtige omgeving waarin gist groeit voorkomen. Ventileren zoveel mogelijk zal helpen om de verspreiding, dus losse kleding gemaakt van een natuurlijke stof die het mogelijk maakt de lucht een goede circulatie zal helpen voorkomen. Vermijd chemische smeermiddelen, tampons, douches en zaaddodende middelen. Blijf gezond met goede lichaamsbeweging, eetgewoonten en voldoende rust slaap. Vermijd het gebruik van tabak, alcohol, drugs of cafeïne.

Hier is een goed recept voor een genezing bad: Voeg een ½ kopje zout en een ½ kopje azijn bij een ondiep gevuld bad en zitten er op totdat het wordt cool. U kunt ook Douches met een mengsel van 4 theelepels azijn 1 halve liter water om te proberen om opnieuw de balans van de natuurlijke pH-waarde.

Kruiden en Voedselkwaliteit Home Remedies

Door het toedienen van schimmeldodende middelen in je vagina met een tampon, kunt u in staat om zorg te dragen voor het probleem. Putting een beetje van Lactobacillus acidophilus met yoghurt op een tampon en deze in de vagina twee keer per dag kan opnieuw de balans van de niveaus van bacteriën en schimmels. Met behulp van een tampon met een paar druppels tea tree olie kan de schimmel terug te vechten. Zelfs het maken van een beetje knoflook tampon door het wikkelen van een verse teentje knoflook in kaasdoek, koppelverkoop met unwaxed flosdraad en laat het in een paar uur kan helpen om de infectie te bestrijden. Het drinken van cranberrysap wordt vaak aanbevolen voor vaginale infecties, maar ook andere aanvulling op het dieet moet bevatten bruine rijst, boekweit, gierst, kippensoep, citroenen en grapefruits (maar geen sinaasappels). Kruiden die van hulp kunnen zijn, zijn de OSHA en reishi.

Homeopathische middelen

Calcarea carbonica kunnen worden gebruikt bij vrouwen die lijden aan jeuk en branden. Kali bichromicum en Natrum muriaticum zijn twee homeopathische remedies voor gist infecties. Andere homeopathische middelen omvatten pulsatilla, sepia en zwavel. Raadpleeg een homeopaat voor de dosering en de juiste medicijnen kiezen