Natuurlijke Home Remedies voor parvovirus

Natuurlijke Home Remedies voor parvovirus

Een parvovirus is een klein virus, of infectieuze agens, die vaak veroorzaakt virale infecties bij huisdieren, met name honden. De symptomen omvatten meestal hoge temperatuur, misselijkheid, shock, uitdroging en problemen met de spijsvertering, zoals braken en bloederige diarree. Indien onbehandeld parvovirus dodelijk, en klein kan zijn, jonge dieren zijn het meest gevoelig voor de schadelijke effecten. Gelukkig zijn er verschillende home remedies voor parvovirus die kunnen helpen.

Ginger

Gember, wetenschappelijk bekend als Zingiber officinale, is een veel voorkomende kruiden-supplement dat individuen te nemen aan een tinctuur of extract vorm. Veel mensen gebruiken ook de wortel van de gember fabriek voor het koken, met name met de Aziatische keuken. Volgens de Ayurvedische Cure, voeden gember aan een huisdier lijdt aan parvo is een veilige en effectieve manier om de spijsvertering problemen te beteugelen. Gember verhoogt de vloeistofstroom in het spijsverteringskanaal en helpt neutraliseren zuur opbouw, die vaak leiden tot misselijkheid. De plant kan ook helpen genezen virusgerelateerde indigestie, braken en winderigheid in uw huisdier.

Kurkuma

Kurkuma (Curcuma longa), ook bekend als haldi en Haridra, is een geel-bloeiende plant die kookt vaak vermalen tot een poeder te gebruiken als een smaakmaker en kleurstof voor voedingsmiddelen, in het bijzonder met de Indiase keuken. Volgens de Ayurvedische Cure, het voeden van kurkuma aan uw-parvo besmet huisdier kan helpen verhogen de weerstand tegen het virus, en verontrustende symptomen zoals problemen met de spijsvertering en de hoge temperatuur te verlagen.

Klysma

Sommige dieren die lijden aan het parvovirus zijn niet in staat om water vast te houden en hebben moeite met drinken. Volgens Wolf Creek Ranch, om uw huisdier te voorzien van de essentiƫle vloeistoffen die het nodig heeft in deze situatie, waardoor het een klysma is een goede optie. U kunt een gesteriliseerde spuit of een ander type van langstelige applicator, zoals een pipet. Vul uw applicator met water, steekt u het uiteinde van het in het rectum van uw hond, en duw in de vloeistof.

Proper Parvo Dieet

Door de spijsverteringsproblemen uw huisdier lijdt parvovirus zal maken, voeden standaard hard voedsel of brokken, is geen goede optie. Volgens Wolf Creek Ranch, dit komt omdat uw huisdier moeilijkheden afbreken van de starre voedsel, wat extra problemen met de spijsvertering kan veroorzaken zal hebben. In plaats daarvan voer je zieke pit enkele items die zijn zachter op de maag, zoals roerei, yoghurt, gekookte rijst en kip, rauw of gekookt gemalen kalkoen of rundvlees, kip spiermaag, nek en het hart, of rauwe of gekookte lever. Dat laatste is vooral handig omdat het veel vitamine A, wat de bestrijding van bloedarmoede die kan voortvloeien uit bloederige diarree van uw huisdier zal helpen bevat.