Natuurlijke Home Remedies voor een Vrouw

Natuurlijke Home Remedies voor een Vrouw

Als vrouwen, het evenwicht tussen de hormonen progesteron en oestrogeen is van cruciaal belang voor onze algehele welzijn. Een overmaat aan oestrogeen is geassocieerd met een verhoogd risico op borstkanker, vleesbomen, cysten, endometriose en premenstrueel syndroom. De vroege waarschuwingssignalen van oestrogeen dominantie omvatten PMS, depressie, verlies van seksdrift, zoete hunkeren, zware menstruatie, gewichtstoename, zwelling van de borst en het vasthouden van water. Dus volgt dat het eerste wat je moet doen om te gaan met de kwalen is om zich te concentreren op hormonale onevenwichtigheden. Een gezond dieet en supplementen kan helpen, maar je moet altijd uw zorgverzekeraar te raadplegen.

Hormonen

Als u uw hormonale onbalans probleem aan te pakken, kunnen andere aandoeningen zoals PMS en menopauzale symptomen worden verlicht. Britse voedingsdeskundige, schrijver en oprichter en directeur van het Institute for Optimum Nutrition in Groot-Brittannië Patrick Holford denkt zelfs dat er meer ernstige ziekten zoals borstkanker en osteoporose kan worden voorkomen of beheerd. Hij suggereert dat dierlijke vetten zijn een minimaal deel van uw dieet en dat je het verhogen van uw inname van biologisch voedsel, uw blootstelling aan pesticiden en hormonen in het voedsel verlagen. Vermijd stimulerende middelen zoals koffie, thee, suiker en sigaretten en verminderen uw stress niveaus in uw dagelijks leven. Holford recomends ook B3, B6, biotine, magnesium en zink-supplementen, maar raadpleeg uw arts als ze op de hoogte is van uw medische achtergrond.

Premenstrueel syndroom

Premenstrueel syndroom is de meest voorkomende gynaecologische klachten. De symptomen raakte tot twee weken voor de menstruatie begint en onder opgeblazen gevoel en krampen, acne, gevoelige borsten en zwelling, angst en stemmingswisselingen. Zelfgemaakte Medicine adviseert om magnesium, calcium en vitamines B6 en E om te helpen verlichten van de symptomen. Echter, je moet altijd uw arts te raadplegen voordat u begint met een gezondheids-regime.

Borstkanker

Borstkanker is de meest voorkomende vorm van kanker bij vrouwen in de Verenigde Staten, volgens de National Cancer Institute. Meer dan 192.000 vrouwen worden gediagnosticeerd met de ziekte elk jaar in de VS Holford denkt dat de meeste borstkankers zijn hormonaal gerelateerde en de kanker is gekoppeld aan oestrogeen dominantie en progesteron tekort. Echter, je moet niet afzien van behandelingen van kanker aanbevolen door uw arts op basis van Holford's overtuigingen. Stress, overmatig gebruik van stimulerende middelen en blootstelling aan pesticiden alle verstoren de hormoonbalans, zegt Holford. Sommige vormen van kanker zijn gekoppeld aan carcinogenen. Om te helpen bij de preventie van kanker, Holford adviseert een dieet rijk aan antioxidanten en biologische voeding, het vermijden van melk en vlees.

Osteoporose

Osteoporose treft meer vrouwen dan mannen als gevolg van de hormonale cyclus, zegt Dr Michael Lam, een specialist in voedings-en anti-aging geneeskunde. Vrouwen zijn vier keer meer kans dan mannen om te ontwikkelen en te lijden aan de ziekte en kan verliezen tot 20 procent van hun botmassa van de eerste vijf tot zeven jaar na de menopauze. De aandoening leidt tot verlaagde botdichtheid en dit verhoogt het gevaar van botbreuken en compressie van de wervelkolom. Vanuit een nutritioneel oogpunt, Holford zegt dat er drie belangrijke bijdragen: overmatige eiwitconsumptie, relatieve dominantie van oestrogeen aan progesteron en een tekort aan bot-gebouw voedingsstoffen. Het gebruik van natuurlijke progesteron crème, voorgeschreven door uw arts, is effectief in het herstellen van de botdichtheid geweest.

Menopauze

Als vrouwen het hoofd in hun late jaren '40, de symptomen van de menopauze beginnen vaak. Symptomen zijn onder meer depressie, gewichtstoename, osteoporose en opvliegers. Terwijl optimale voeding helpt verlichten deze symptomen, veel vrouwen ook reageren op kleine hoeveelheden natuurlijke progesteron crème, die moet worden voorgeschreven door een arts. Zilverkaars, lijnzaad en lijnzaadolie zijn populaire keuzes te verlichten opvliegers net als vitamine C en E en bioflavonoïden.