Natuurlijke Home Remedies voor een man urineren om de 15 minuten

Natuurlijke Home Remedies voor een man urineren om de 15 minuten

Vaak moeten plassen bij mannen kan het gevolg zijn van iets onschuldigs als te veel van een diureticum drank drinken zoals thee, tot misschien iets meer serieus, zoals een vergrote prostaat. Een man klaagt frequent urineren kan een ernstige onderliggende aandoening, dus is het belangrijk om een ​​arts zo snel mogelijk. Echter, er zijn over-the-counter kruiden-supplementen en huismiddeltjes die kunnen worden gebruikt om het lijden tussen doktersbezoeken te verlichten.

Valeriana Officinalis

Algemeen bekend als wilde valeriaan, Mexicaanse valeriaan, sitka valeriaan of gewoon valeriaan, Valeriana officinalis fungeert als een kalmerend en anti-spasmatic voor veel gebieden van het centrale zenuwstelsel, met inbegrip van de blaas. Het kruid ontspant gladde spieren in de blaas, waardoor het verlichten van de noodzaak om te urineren. Het wordt aanbevolen dat valeriaan niet wordt gebruikt voor meer dan drie weken, maar een onderzoek uit 2007, uitgevoerd door het European Medicines Agency bleek dat valeriaan heeft een lage toxiciteit en veilig is voor menselijke consumptie.

Panax Ginseng

Panax ginseng is gebruikt in de Chinese geneeskunde voor meer dan 2000 jaar. Volgens The Natural Blaas website, is het kruid voornamelijk uit steroïdale glycosiden genaamd ginsenosiden. Panax ginseng groeit van nature in Oost-China, maar wordt ook gekweekt in Japan, China en Korea. Panax ginseng wordt verondersteld om urine-incontinentie en frequent urineren behandelen door het ontspannen van de blaasspier. Het kruid wordt beweerd om de omzetting van het aminozuur L-arginine in stikstofoxide door een proces genaamd stikstofoxide synthase verbeteren. Dit resulteert in verhoogde productie van stikstofoxide in het lichaam, dat op zijn beurt zal de blaas te ontspannen.

Cranberry Juice

Volgens de National Kidney en Urologic Diseases Information Clearinghouse, urineweginfecties komen niet vaak voor bij mannen jonger dan 60, maar kan optreden als gevolg van een vergrote prostaat, nier-of blaasstenen, diabetes of een neurologische aandoening. Urineweginfecties bij mannen kan moeilijk te behandelen, maar door het drinken van veel vocht, kunnen bacteriën in de urinewegen niet gedijen. Het drinken van ongeveer zes tot acht glazen water en cranberrysap per dag spoelt de bacteriën in de urinewegen. De alkalische eigenschappen van cranberrysap maken ook de blaas muren glad, en bacteriën niet in staat is om zich aan de binnenkant van de blaas en te groeien.