Natuurlijke home remedies voor de behandeling van cysten

Natuurlijke home remedies voor de behandeling van cysten

Epidermoïde cysten, volgens de Mayo Clinic, zijn kleine vaste klonten die meestal op het gezicht, hals en romp. Hoewel meestal onschuldig en pijnloos, kunnen ze ontstoken raken.

Veel vrouwen in hun jaren '30 en '40 te ontwikkelen borst cysten, goedaardige vloeistof gevulde knobbeltjes die verdwijnen op hun eigen volgende menopauze. Veel vrouwen ontwikkelen ook onschadelijk functionele cysten. (Referenties 1 en 2, en Resource 1) Een paar natuurlijke remedies kan het ongemak van dit soort cysten te verlichten.

Epidermoid cysten

Dr. Jack Lesher, MD, van het Medical College of Georgia, adviseert dat de beste benadering van de zorg voor epidermoïde cysten is om hen met rust te laten. Deze cysten echter wel eens ontstoken raken. Het beschermen van u tegen stoten met een gaasje kan verhinderen dat.

Verlichting geven voor ontstoken of lekt cysten met een kompres. Breng een warm nat washandje op uw cysten een paar keer per dag om de doorbloeding te stimuleren en het spoelen van de inflammatoire stoffen. Warm water kan de cysten scheuren. (Referentie 2)

Dr Joseph Bark, MD, een Lexington, Ky., Dermatoloog, waarschuwt dat het scheuren van een cyste zet u risico op infectie. Nooit zelf behandelen uw cysten door knijpen ze. Hierdoor kan het vocht verder in uw weefsels te duwen, het genereren van een immuunsysteem vrijkomen van inflammatoire stoffen te weren van de vijandige invasie.

Reinig een ongeluk gescheurde cyste met warm water en antibacteriële zeep, waterstofperoxide toe te passen, en bandage totdat u uw arts raadplegen. (Referentie 2)

Borstcysten

De Mayo Clinic Dr Sandhya Pruthi, MD, zegt dat sommige vrouwen beweren te vinden opluchting door het verminderen van hun inname van cafeïne. Elimineer koffie, chocolade, cola, en cafeïnehoudende energiedrankjes om te bepalen of deze strategie zal werken voor u. (Referentie 2)

Hetzelfde geldt voor zout. Zoutinname kan vochtretentie veroorzaken. Het beperken van de hoeveelheid zout in je eten kan verlichting geven aan pijnlijke vloeistof gevulde cysten. (Referentie 2)

The Queen's Hospital, in het Verenigd Koninkrijk, zegt het nemen van voldoende teunisbloemolie tot 320mg van gamma-linoleenzuur leveren dagelijks kunnen voorkomen borstcysten uit ontwikkelingslanden. Krijg capsules bij een health food winkel of apotheek. Overleg met uw arts voordat u begint met deze behandeling. (Referentie 3)

Trakteer uzelf op de beste ondersteunende beha je kunt vinden. Het verlichten van de druk op je borstweefsel kan voldoende zijn om de pijn te verlichten van borst cysten zijn. (Referentie 2)

FunctionalOvarian cysten

Terwijl functionele cysten verdwijnen meestal op hun eigen, aanbevolen home remedies voor de behandeling van de pijn in het bekken in verband met hen onder meer het toepassen van warmte om het bekken te spierspanning te verlichten. Het drinken van kamillethee kan ook ontspannen die spieren.

Twee meer eenvoudige remedies, volgens Blue Shield of California, zijn zo snel plassen als je nodig hebt om, en voldoende vezels om constipatie te voorkomen eten. De sleutel is om het even wat die druk in het bekken toeneemt voorkomen. (Resource 1)

Zie je gynaecoloog elk moment heb je ongewone pijn in het bekken. Laat het probleem niet vanuit functioneel cysten.