Natuurlijke Gain Plus Side Effects

Natuurlijke Gain Plus Side Effects

Natural Gain Plus is een supplement dat wordt verkocht als een natuurlijke mannelijke versterking die penis grootte kan toevoegen en het verhogen van seksuele dapperheid. Sinds Natural Gain Plus is niet geëvalueerd door de Food and Drug Administration, worden de bijwerkingen niet geheel bekend, hoewel sommige van de ingrediënten kan bijwerkingen individueel veroorzaken.

Ingrediënten

Natural Gain Plus is gemaakt van een aantal plantaardige stoffen die afkomstig zijn van vele natuurlijk voorkomende planten en bomen. Deze omvatten: maca, catuaba, muira puama, barrenwort, ginseng, pompoen, sarsaparilla en brandnetel.

Side Effects

Met betrekking tot bijwerkingen, de officiële Natural Gain Plus website zegt alleen, "resultaten kunnen variëren." Enkele van de ingrediënten in Natural Gain Plus zoals barrenwort, gember, en pompoen, zijn bekend om maagproblemen, duizeligheid, braken, neusbloedingen, droge mond, vaak plassen en andere bijwerkingen veroorzaken.

Waarschuwing

De Mayo Clinic zegt dat pillen met een mix van vitaminen, kruiden en / of hormonen kan schadelijk zijn. Echter, volgens de officiële Natural Gain Plus website, geen van de verklaringen over de effectiviteit en veiligheid van het product zijn geëvalueerd door de Food and Drug Administration.

Overwegingen

De Mayo Clinic zegt dat er geen wetenschappelijk onderzoek, dat elke vorm van niet-chirurgische penis enhancement behandelingen ondersteunt. Het zegt dat je hoede van een bedrijf wervend beweert dat zijn product wordt gesteund door wetenschappers zou moeten zijn, omdat er geen penis enhancement pil is ooit bewezen te werken.