Natuurlijke en Herbal Remedies voor Stress in plaats van Prozac

Natuurlijke en Herbal Remedies voor Stress in plaats van Prozac

Antidepressiva hebben genereerde meer dan $ 20 miljard in de verkoop, volgens Ray Moynihan en Alan Cassels, auteurs van 'Selling Sickness. " Prozac behoort tot de antidepressiegeneesmiddel groep die als selectieve serotonine heropname remmers (SSRI's), waarvan bekend is dat hallucinaties, agressief gedrag, seksuele disfunctie, misselijkheid, hoofdpijn, slapeloosheid of slaperigheid en diarree volgens Phyllis Balch, CNC, auteur van "Recept voor Herbal Healing."

Herbal Remedies

Ginkgo, kava en sint-janskruid behoren tot de meest gebruikte kruiden om depressie te behandelen. Ginkgo is gevonden om depressie te verlichten, vooral bij oudere mensen die hoge bloeddruk medicatie. Kava behandelt depressie en angst. Sint-janskruid is nuttig voor depressie, spanning en uitputting gecombineerd.

Supplementen

Tekorten aan bepaalde voedingsstoffen zijn gekoppeld aan depressie, volgens Suzey Cohen, R.Ph., auteur van "The 24-Hour Apotheker." Cohen beveelt de volgende voedingssupplementen voor de behandeling van depressie: 500 mg vitamine C drie of vier keer per dag, om te zetten aminozuren in-stemming stimuleren neurotransmitters; B-complex; 1.000 tot 3.000 IE vitamine D per dag naar seizoensgebonden affectieve stoornis (SAD) te behandelen; 200 tot 400 mg magnesium per dag tot angst en onrust te verlichten en helpen bij de opname van calcium voor de stabilisatie van de stemming en de hartfunctie; 1000 mg van essentiële vetzuren driemaal daags, bij voorkeur een bron die zowel DHA en EPA bepaalt zoals visolie; en fenylalanine, een essentieel aminozuur dat wordt omgezet in twee krachtige mood boosters (een type dat beide "L" en "D" vormen bevat).

Speciale Supplementen

SAM-e is een aminozuur die met succes is gebruikt in Europa voor vele jaren om depressie te behandelen. De aanbevolen inname is 200 tot 400 mg tot viermaal daags. Supplementen van 5-HTP, een voedingsstof in het lichaam om serotonine te maken, kunnen depressie, angst te verlichten, paniekaanvallen, en spanning. Rekening vitamine B6 samen met 25 tot 100 mg van 5-HTP aanbevolen.

Etherische oliën

Diffuus essentiële oliën van jasmijn, grapefruit, bergamot, kaneel, mandarijn, en pepermunt zijn gevonden nuttig in het opheffen van de stemming voor sommige mensen.

Oefening

Studies hebben aangetoond dat 15 tot 30 minuten van de oefening drie keer per week een depressie kan verlichten want oefening releases "feel good" chemicaliën, bekend als endorfines.

Waarschuwing

SSRI's zoals Prozac blijven effecten uitoefent vier tot zes weken na het stoppen met. Gedurende deze tijd kan SSRI gevaarlijke interacties met MAO-remmers en wat kruiden, waaronder sint-janskruid te produceren. Bepaalde natuurlijke remedies kunnen interageren met medicijnen. Mensen die antidepressiva gebruiken, moeten geen supplementen van 5-HTP nemen. Mensen die MAO-remmers of die nemen een hoge bloeddruk dienen L-tyrosine supplementen te vermijden. Mensen die psychoactieve drugs of antidepressiva of die een bipolaire stoornis te nemen moet SAM-e niet nemen.