Natuurlijke Behandelingen voor vlooienbeten

Natuurlijke Behandelingen voor vlooienbeten

Vlooien zijn roodbruin en klein met harde, platte lichamen. Ze zijn taai en behendig insecten die kan springen tot 8 centimeter te landen op een host. Vlooien zijn parasieten rechtstreeks uit een nachtmerrie, zuigen je bloed en bijna te klein om te zien. Alleen al de gedachte van het vinden van een voor u of uw huisdier is het koelen, maar als je merkt dat je gebeten, zijn er dingen die je kunt doen om te helpen met de symptomen.

Waar je zou kunnen vinden een Flea

Volwassen vlooien kunnen leven alleen op het vlees van een zoogdier. Dat betekent dat je ze het vaakst te vinden op uw huisdieren, maar ze kunnen leven op mensen, ook. Terwijl de eieren meestal gelegd op het gastheerdier, kunnen ze ook worden gelegd op tapijt, beddengoed, kleding en zelfs scheuren op harde oppervlakken.

Wat een Flea Bite Looks Like

Het uiterlijk van een vlo bit afhankelijk van de gevoeligheid van de persoon gebeten. Ze kunnen niets meer dan een verheven rode bult die slechts een paar minuten duurt of ze kunnen uitgroeien tot een jeukende huiduitslag die duurt dagen. Kinderen hebben de neiging gevoeliger voor een vlooienbeten dan volwassenen. Het meest sprekende bewijs is dat u slechts een steekwond te vinden, in tegenstelling tot een spinnenbeet, die gemiddeld twee. Op uw huisdieren, kunt u niet in staat zijn om de beet te zien, maar onophoudelijke jeuk, zal haaruitval en vlooienpoepjes (kleine zwarte uitwerpselen) helpen het probleem te identificeren.

Ziekten Gedragen door Vlooien

Vlooien is bekend dat een soort lintworm genoemd Dipylidum canimum die mensen of dieren die zonder het inslikken een van de insecten infecteren dragen. Vlooien kunnen ook dragen murine typhus, een milde vorm van tyfus die hoofdpijn, koorts veroorzaakt, verlies van eetlust en huiduitslag.

Natuurlijke remedies voor vlooienbeten op Huisdieren

Volgens earthclinic.com, zal een kruiden shampoo gemaakt van cederhout, bergamot, rozemarijn, lavendel, eucalyptus, citronella en jeneverbes of geranium jeukende huid van uw hond te kalmeren en te doden vlooien. All-huisdieren-info.com zegt een spray van 600 ml water, zullen twee druppels essentiële olie van lavendel en twee druppels pure ceder etherische olie helpen verzachten de huid en houden vlooien terugkeren. Voor katten, zal een spray van gelijke delen water en witte azijn vlooien te doden en te helpen met beten.

Natural Remedies for People

Grondige reiniging met een samentrekkende zoals toverhazelaar zal bacteriën te doden. Tea tree olie is een ander nuttig antibacteriële dat zowel kalmeert en reinigt de huid. Zodra de beet schoon is, zal een pak ijs direct op de beet gelegd helpen verminderen zwelling en jeuk. In plaats van een over-the-counter antibiotica zoals Neosporin, probeer deppen honing op de beet om het schoon te houden en te houden van jeuk.