Natuurlijke Behandelingen voor slechte adem

Natuurlijke Behandelingen voor slechte adem

Slechte adem, ook bekend als halitose, is een term die een onaangename geur bij het spreken of uitademen beschrijven. Geurende bacteriën in de mond groeien in zuurstofarme gebieden zoals de achterkant van de tong of ruimten tussen het tandvlees en de lippen. Slechte adem zelf is niet schadelijk, maar het kan een druk op relaties en comfort gezet in het openbaar. Volgens Fred Siemon, auteur van "The Bad Breath Book," er zijn natuurlijke behandelingen die u zullen helpen ontdoen van deze kwaal.

Drink de thee

Het drinken van thee gedurende de dag zal helpen de behandeling van slechte adem. Volgens Lynn Beck, auteur van "60 Cures voor slechte adem, 'verbindingen in thee helpen stoppen de groei van bacteriën die slechte adem veroorzaken. Daarnaast is het drinken van thee helpt je lichaam gehydrateerd te blijven, verder vechten slechte adem, schrijft Siemon. Overweeg het toevoegen van één of twee druppels etherische oliën om je kopje thee. Dit giet de thee met een aangename geur die je de adem verfrist. Etherische oliën te beschouwen, omvatten lavendel, tea tree, citroen en pepermunt.

Peterselie en dragon

Kauwen op een takje peterselie of dragon gedurende drie tot vijf minuten. Beide peterselie en dragon oliën helpen doden de bacteriën die slechte adem veroorzaken, zegt Beck. Deze verse kruiden zijn verkrijgbaar bij de meeste natuurlijke kruideniers voor een relatief lage kosten. Kauwen op een takje peterselie of dragon voor het verlaten van de woning voor een langere bescherming tegen slechte adem. Als alternatief kunt u een thee van beide kruid te maken door het plaatsen van een ounce van een of beide in kokend water en waardoor het steil voor vijf minuten.

Drink Fruit Juice

Volgens Michael P. Bonner en Earl Mindell, auteurs van "The Oral Health Bijbel," drinken vruchtensappen op een dagelijkse basis zal helpen verhelpen slechte adem. De enzymen in vruchtensap hulp te doden de bacteriën die slechte adem veroorzaken, terwijl de aroma's stimuleren de speekselproductie. De geurende bacteriën gedijen in een droge omgeving; toenemende speekselproductie zal een slechte adem te bestrijden. Terwijl het drinken van vruchtensap is heilzaam, kies vers, natuurlijk sap zonder toegevoegde suikers. Toegevoegde suikers zijn contraproductief bij de behandeling van slechte adem omdat ze helpen de bacteriën in de mond te cultiveren, zegt Siemon.