Natuurlijke behandelingen voor de ziekte van Alzheimer

Terwijl er steeds meer alternatieve behandelingen voor de ziekte van Alzheimer, is het zeer belangrijk om voorzichtig te zijn bij het overwegen van eventuele alternatieve behandelingen. Claims met betrekking tot de effectiviteit en veiligheid van natuurlijke producten zijn grotendeels gebaseerd op persoonlijke getuigenissen en een vrij kleine hoeveelheid van het wetenschappelijk onderzoek. Voedingssupplementen niet de strenge testen en onderzoek dat de Amerikaanse Food and Drug Administration (FDA) vereist voor het voorschrijven van medicijnen te ondergaan. Raadpleeg uw arts altijd voordat u behandelingen alternatief Alzheimer.

Vitamine E

Vitamine E wordt soms gebruikt om de vooruitgang van Alzheimer te vertragen. Wetenschappers geloven dat de antioxiderende eigenschappen van vitamine E kan helpen om zenuwcellen beschermen de hersenen. Volgens de Mayo Clinic, de onderzoeksresultaten voor deze behandeling zijn gemengd. Vitamine E kan een negatieve wisselwerking met andere geneesmiddelen en grote doses kunnen schadelijk voor het cardiovasculaire systeem.

Co-enzym Q10

Co-enzym Q10 is een antioxidant die van nature door het lichaam en is nodig voor normale cel reacties. Idebenone is een synthetische versie van co-enzym Q10. De Alzheimer's Association merkt dat het is getest voor de behandeling van de ziekte, maar tests niet gunstige resultaten tonen. Een veilige dosering van deze verbinding is nog niet vastgesteld.

Coral Calcium

Koraal calcium producenten beweren dit supplement wordt verkregen van koraalriffen uit de schelpen van vroeger levende organismen. Het is een vorm van calciumcarbonaat en het in de handel als een remedie voor Alzheimer en andere ernstige ziekten. In 2003, zowel de Food and Drug Administration (FDA) en de Federal Trade Commission (FTC) diende een formele klacht tegen de distributeurs en promotors van dit product voor het maken van ongefundeerde gezondheidsclaims over koraal calcium.

Ginkgo Biloba

Leaf extracten van ginkgo biloba worden soms gebruikt om de geleidelijke geheugenverlies van Alzheimerpatiënten vertragen. Dit supplement heeft anti-oxidant en anti-inflammatoire eigenschappen die worden verondersteld om te helpen reguleren neurotransmitter functionaliteit en bescherming van celmembranen. Vanaf augustus 2009 is het onderzoek is niet eenduidig ​​over de effectiviteit van ginkgo biloba bij de behandeling van de ziekte van Alzheimer.

Huperzine A

Huperzine A is een uittreksel uit de Chinese club mos. Het lijkt werken op dezelfde wijze als voorschrift cholinesteraseremmers die zijn goedgekeurd door de FDA voor de behandeling van Alzheimer. Kleine studies hebben aangetoond veelbelovende resultaten, en het National Institute on Aging werkt momenteel aan een grotere klinische trial voor meer informatie over deze behandeling te leren. Ernstige bijwerkingen kunnen ontwikkelen als deze aanvulling wordt in samenhang met medicijnen voor de behandeling van Alzheimer.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren zijn een soort van meervoudig onverzadigde vetzuren. Onderzoek heeft uitgewezen dat een hoge inname van omega-3 het risico op dementie verminderen. Aangenomen wordt dat deze vetzuren de hersenen tegen schade beschermen vanwege hun voordelen het vasculaire systeem, beschermende kwaliteiten voor zenuwcelmembranen en anti-inflammatoire effecten. De Alzheimer's Association stelt dat verder wetenschappelijk onderzoek is gepland om meer over deze behandeling te leren.

Fosfatidylserine

Fosfatidylserine is een vorm van vet dat een deel van de zenuw celmembranen. Sommige voorstanders geloven dat behandeling met deze stof celmembranen kunnen versterken en hen te beschermen tegen degeneratie. Helaas, klinische studies testen van deze behandeling kwam een ​​einde in 1990, omdat de stof werd verkregen uit de hersencellen van de koeien en er waren zorgen van de gekke-koeienziekte. Een nieuwe vorm van fosfatidylserine werd later ontwikkeld op basis van sojabonen. Een kleine studie met deze stof had bemoedigende resultaten.