Natuurlijke behandeling voor zaadleider Calcificatie

Natuurlijke behandeling voor zaadleider Calcificatie

Vas deferens calcificatie is een vorm van prostatitis die optreedt wanneer de vas deferens gedeelte van de prostaat begint te verkalken en vormen stenen. Er zijn een aantal natuurlijke behandelingen die deze voorwaarde kan verlichten en voorkomen van herhaling.

Magnesium

Magnesium is essentieel voor het vermogen van het lichaam om calcium te verwerken. Het nemen van een magnesium supplement dagelijks helpt het lichaam te gebruiken calcium efficiënt en voorkomt dat calcium uit te bouwen in de prostaat of de nieren, waar ze blokkades en stenen kunnen veroorzaken.

Controle

De meeste zaadleider verkalking is direct gerelateerd aan slecht gecontroleerde diabetes. Het beheersen van de bloedsuikerspiegel met de juiste voeding en lichaamsbeweging verlaagt het risico op verkalking, helpt bij de behandeling en de toekomst te voorkomen.

Massage

Agressieve masseren van de prostaat effectief breekt de verkalking, het creëren van zand, of chips die tijdens het plassen of ejaculatie kan worden doorgegeven. Dit kan zeer pijnlijk, echter, en wordt vaak uitgevoerd onder verdoving. Een alternatief voor anesthesie voor pijnbestrijding zou acupunctuur zijn.