Natuurlijke behandeling voor Post Nasal Drip & Hoest


Neusafscheiding veroorzaakt vaak hoesten door het slijm die loopt de achterkant van de keel. Het behandelen van de bron van de neusafscheiding vaak helpt de hoest onderdrukken. Volgens MedicinePlus, voorkomende oorzaken zijn allergieën, verkoudheid, griep, overmatig gebruik van neusspray, sinusitis en bacteriële infecties.

Vloeistoffen

MedicinePlus adviseert toenemende vochtinname is een basale en fundamentele behandeling voor post nasale drip en hoesten voor meerdere redenen. Extra vocht wordt meestal verloren wanneer een persoon lijdt aan de verkoudheid of griep. Hoesten en congestie veroorzaken ook de mond ademen, dat droogt de keel. Drinkwater helpt om het weefsel in de mond en keel gehydrateerd. Water houdt ook de slijmvliezen vochtig en verdunt slijm. Drink ten minste acht 8 oz. glazen water per dag, vooral als je ziek bent.

Luchtvochtigheid

Bevochtiging van de lucht helpt verkoudheden en infecties te voorkomen. Als de lucht te drogen, verwijdert vocht uit de neus, keel en longen, die virussen gemakkelijker contract maakt. Het inademen van stoom helpt ook verminderen de irritatie van luchtwegen en helpt bij het ophoesten van slijm. Gebruik een luchtbevochtiger of verdamper, en neem een ​​lange, warme douche of bad of twee keer per dag. De stoom van hete thee kan nuttig zijn ook.

Herbal Remedies

Knoflook is een natuurlijk antibioticum rijk aan chemische verbindingen die-hoest veroorzaakt bestrijding van virussen in de luchtwegen. Eet 2-4 teentjes knoflook per dag.

Echinacea vermindert de duur en ernst van hoest en verkoudheid en helpt het immuunsysteem slag virussen. Neem 12 druppels echinacea tinctuur vier keer per dag of 1 tot 2 capsules 3-4 keer per dag gedurende 10 dagen tot 2 weken. Als u last heeft van allergieën of een auto-immuunziekte, raadpleeg dan uw arts voordat u echinacea.

Gember is een sterke natuurlijke anti-inflammatoir middel dat helpt onderdrukken zwelling en irritatie. Gember kan vers uit de winkel worden gekocht of gedronken in de vorm van thee.

Nasale irrigatie

Voor het spoelen van oudbakken neusafscheiding, gebruik over-the-counter zoutoplossing spray of meng 1 theelepel keukenzout, 2 kopjes warm water en een snufje zuiveringszout in een spuitfles of medicijn druppelaar. Na het gebruik van de spray, blaas zachtjes je neus.