Natuurlijke behandeling voor Non-Hodgkin lymfoom

Natuurlijke behandeling voor Non-Hodgkin lymfoom

Volgens MayoClinic.com, non-Hodgkin lymfoom is kanker van het lymfatische systeem. Tumoren ontwikkelen van lymfocyten, een type witte bloedcellen in het lymfestelsel. Behandelingen variëren afhankelijk van de ernst van de ziekte. Natuurlijke behandeling is een alternatieve vorm van behandeling.

Nutrition

Het eten van een uitgebalanceerd dieet met veel antioxidanten, kunnen omega-3 vetzuren en gezonde oliën symptomen van non-Hodgkin lymfoom verminderen. Vermijd zuivel, tarwe, conserveringsmiddelen, additieven, en stimulerende middelen zoals cafeïne, alcohol en tabak.

Kruiden

Sommige kruiden zijn rijk aan anti-oxidanten en zijn van nature anti-carcinogeen. De Universiteit van Maryland Medical Center stelt de volgende kruiden: groene thee, Reishi paddestoel, Olive blad gestandaardiseerd extract, mariadistel en gefermenteerd tarwekiem extract.

Chinese Kruiden

PubMed gemeld dat Chinese kruiden de immunologische functie kan versterken en verbeteren van de viscositeit van het bloed van patiënten met non-Hodgkin lymfoom. Zij beveelt verder met Chinese kruiden in combinatie met chemotherapie als een veilige en effectieve manier om non-Hodgkin lymfoom.

Vitamine D

Volgens het AP John Institute for Cancer Research, kan vitamine D helpen kanker enzymen (phosphotases) activeren die afgesloten kinases, een enzym dat verantwoordelijk de groei en reproductie van kankercellen.

Acupunctuur

Acupunctuur werkt zonder stoffen door het stimuleren van verschillende essentiële punten in het lichaam. Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan acupunctuur helpen om het immuunsysteem te versterken en het lichaam, zowel moest non-Hodgkin lymfoom bestrijden ontgiften.