Natuurlijke behandeling voor Laryngitis Reflux

Gastro-oesofageale refluxziekte (GERD) is een ontsteking van de slokdarm en het strottenhoofd (larynx). Wanneer de reflux zo hoog als het strottenhoofd bereikt, kan dit resulteren in laryngitis. Symptomen van zure reflux kunnen onder meer pijn op de borst, moeite met slikken en het gevoel alsof er iets is "vast te zitten in de keel." Het houden van de lucht in uw huis bevochtigde en het gebruik van je stem te beperken tijdens het herstel kan deze aandoening te verlichten. Het is ook belangrijk om veranderingen in levensstijl te maken om toekomstige problemen te voorkomen.

Houd de Air Moist

Bij de behandeling van laryngitis reflux, is het belangrijk om de lucht vochtig te houden. U kunt dit doen met behulp van een luchtbevochtiger in uw huis. Ademen vochtige lucht de druk op uw stem verminderen en genezing, volgens de Mayo Clinic.

Rust je stembanden

Mensen die fluisteren met laryngitis doen niet hun lichaam geen gunsten. Whispering legt nog meer druk op de stembanden dan praten in een normale stem, volgens de Mayo Clinic. Vermijd praten helemaal tot uw toestand goedkeurt, en kauw veel kauwgom om je mond vochtig te houden.

Gebruik Zout Water

Gorgelen met zout water kan de symptomen van laryngitis gemak en houden de keel vochtig. Gorgelen meerdere keren per dag tot uw toestand is verbeterd. Vermijd ook decongestivum medicijnen, die kan uitdrogen van de keel, volgens de Mayo Clinic.

Tips voor Preventie

Mensen die laryngitis ervaren vanwege GERD moeten hun blootstelling aan maagzuur te beperken. De Amerikaanse Library of Medicine beveelt het vermijden van vet en gekruid voedsel. Bovendien vermijd voedingsmiddelen die zijn zeer zuur, zoals sinaasappels en tomaten sauzen. Na het eten, wacht dan minstens twee uur alvorens te liggen, die kan voorkomen dat zuur uit het reizen in de keel. Veranderingen in het dieet en gewichtsverlies kunnen vaak te ontdoen van GERD en het minimaliseren van de kans op toekomstige laryngitis kwesties.