Natuurlijke behandeling voor gecalcificeerde tendinitis

Natuurlijke behandeling voor gecalcificeerde tendinitis

Gecalcificeerde tendinitis wordt gekenmerkt door accumulatie van calcium afzettingen in de rotator cuff van de schouder, waardoor pijn en bewegingsbeperking. Meestal verdwijnt de aandoening zelf uiteindelijk. Ondertussen, het nastreven van een natuurlijke behandeling van verkalking tendinitis kan helpen om de symptomen te verminderen.

Fysiotherapie

Een fysiotherapeut zal het verlies van de beweging te meten en uitvoeren van een verscheidenheid van manipulaties te helpen los te komen van de spieren en pezen rond de rotator cuff. De therapeut zal ook aan specifieke oefeningen voor de pati├źnt uit te voeren thuis.

Echografie

Ook bekend als phonophoresis Deze behandeling omvat het gebruik van ultrasone technologie om warmte te projecteren op het getroffen gebied.

Transcutane elektrische zenuwstimulatie

Vaak gewoon uitgedrukt TENS, het doel van deze therapie wordt elektronisch stimuleren zenuwen in het getroffen gebied.

Acupunctuur

Een consensus verklaring, afgegeven door de National Institutes of Health stelt dat acupunctuur effectief vermindert pijn geassocieerd met orthopedische aandoeningen.

Botanische Geneeskunde

Volgens de Universiteit van Maryland Medical Center, kan bepaalde kruiden helpen om de ontsteking te verminderen. Deze omvatten bromelaïne (ananas enzym), curcumine (geelwortel), Cat's Claw, Boswellia en witte wilgenbast.

Homeopathie

Homeopathische middelen gemaakt van Arnica montana, Rhus toxicodendron en Phytolacca kunnen worden gebruikt voor de behandeling van natuurlijke gecalcificeerde tendinitis