Natuurlijke behandeling voor een uitslag op het gezicht

Natuurlijke behandeling voor een uitslag op het gezicht

Ze kunnen jeuken, pijnlijk en rood zijn. Huiduitslag zijn altijd ongemakkelijk, maar kan vooral hinderlijk op je gezicht zijn. Volgens de Mayo Clinic, virussen, parasieten, schimmels, warmte en medicijnen zijn alle potentiële boosdoeners.

Soorten

Je kan een boek vullen met alle verschillende soorten huiduitslag. Gemeenschappelijke huiduitslag op het gezicht onder rosacea, bijwerkingen, eczeem en poison ivy.

Diagnose

Het beste is om een ​​medische professional te bepalen wat voor soort huiduitslag u hebt en of er een huis remedie kunnen kalmeren of te verwijderen van de uitslag zal zijn of dat het een medische behandeling nodig hebben.

Topical

Sommige actuele toepassingen van natuurlijke producten kan verlichting brengen bij pijn, roodheid en jeuk. Grannymed.com beveelt het toepassen honing aan het getroffen deel van het gezicht voor ongeveer 15 tot 30 minuten. Aloë vera gel of een munt kompres kan ook effectief zijn.

Oefening

Uitoefenen om de bloedsomloop te verhogen in het lichaam en de doorstroming van het bloed kan soms helpen helder of te verlichten een uitslag.

Comprimeren

Als je voelt dat een uitslag komen, kunt u eventueel stoppen in zijn tracks met behulp van een koud kompres. Door het weken een doek in het ijskoude water en het drukken op de uitslag, kan het stoppen met ontsteking.