Natuurlijke behandeling voor een astma-aanval

Natuurlijke behandeling voor een astma-aanval

Astma is een chronische longziekte waarbij de luchtwegen ontstoken en vernauwd, waardoor kortademigheid en een piepende ademhaling. Volgens het National Heart, Lung and Blood Institute, astma treft mensen van alle leeftijden, maar het meestal begint in de kindertijd. In de Verenigde Staten, zijn meer dan 22 miljoen mensen bekend om astma te hebben, bijna 6 miljoen van hen zijn kinderen (zie referentie 3).

Honing

Honing wordt beschouwd als een van de meest perfecte voedsel van de natuur. Het is hoog in voedingsstoffen en zorgt voor verlichting voor astma. Wanneer een persoon met astma begint een aanval hebt, plaats een pot honing onder zijn neus. Binnen enkele seconden de persoon moet beginnen te ademen gemakkelijker. Honing kan ook worden genomen door de mond. Meng 1 theelepel honing in een glas water en drink dit drie keer per dag voor astma-aanval voorkomen.

Indian Tobacco

Veel artsen raden het gebruik van de Indiase yobacco, ook wel bekend als lobelia, voor de verlichting van astma. Meng drie delen van de Indische tabak met een deel van de rode of cayennepeper. Meng het poeder met water tot een dunne vloeistof vormen. Aan het begin van een aanval worden 20 druppels van het mengsel via de mond. Herhaal dit elke 30 minuten tot je drie of vier doses hebben genomen.

Knoflookteentjes

Teentjes knoflook kan worden gekookt in 30 gram melk en dronk elke dag voor een goede preventieve maatregel tegen astma. Teentjes knoflook ook goed werken wanneer ze in hete gemberthee en genomen twee keer per dag, een keer 's ochtends en eenmaal' s avonds. Knoflook helpt de doorgangen open en te verlichten ontsteking.

Steam

Hete stoom werkt goed open doorgangen. Veel dingen kunnen worden gemengd met water om te helpen bij een astma-aanval. Een behandeling is om de persoon te ademen in stoom met karwij zaden gemengd in. Dit kan direct verlichting bieden voor een aanval. Probeer het nemen van een warme douche te ontlasten. Zorg ervoor dat de douche is warm genoeg, zodat de persoon begint te transpireren; dit de luchtwegen openen en de huid te stimuleren.