Natuurlijke behandeling voor Baby Eczeem

Natuurlijke behandeling voor Baby Eczeem

Sommige baby's ontwikkelen chronische huiduitslag op verschillende delen van hun lichaam die worden weergegeven als rood gekleurd patches, met of zonder bultjes. Volgens MayoClinic.com, baby eczeem of atopische dermatitis, is relatief vaak voor bij kinderen onder de zeven jaar. Gelukkig kunnen natuurlijke behandelingen effectief zijn bij het verminderen van de irritatie, totdat het kind ontgroeit de aandoening.

Diagnose

Uw kinderarts moet in eerste instantie de diagnose van een persistente uitslag op het lichaam van uw kind te sluiten andere aandoeningen, zoals lupus. Infantiele eczeem roodbruine of rood-grijs en het is waarschijnlijk jeukende zijn. De huid in het gebied van de uitslag kan verdikken en crack of schaal. Handen en voeten zijn vaak plaatsen voor baby- eczeem, evenals binnen de ellebogen en knieën of op de romp, nek en gezicht.

Milieu

Kinderartsen vaak raden het nemen van natuurlijke stappen om irritatie van de baby en de jeuk te verlichten. Atopische dermatitis is uw baby's reactie op allergenen, en de meest voorkomende allergenen zijn te vinden in uw eigen huis, kinderdagverblijf van uw baby of uw voertuig. Blootstelling aan tweedehands sigarettenrook kan een baby eczeem aanval, evenals de ademhaling in stof, huidschilfers van dieren of pollen veroorzaken. Zorg ervoor dat uw huis en het huis van je babysitter zijn schoon en rookvrij.

Vochtigheid

Zet de luchtbevochtiger als je baby zich ontwikkelt eczeem tijdens de wintermaanden, wanneer de lucht in uw huis wordt droog als gevolg van oververhitting. Als u niet beschikt over een luchtbevochtiger hebt, zal een pot water sudderen langzaam op de kachel vocht terug in de lucht gebracht. Baby's met een gevoelige huid contract eczeem makkelijker in droge omstandigheden.

Huidverzorging

Een droge huid is gevoeliger voor het ontwikkelen van de baby eczeem. Frequente baden droogt baby's tere huid, dus kiezen voor een snelle spons bad met gewoon warm water, als uw kind tekenen van een beginnende eczeem uitbraak. Onmiddellijk na het wassen, breng een allergie-vrije moisturizer voor de huid van de baby te vergrendelen in vocht. Vrij van parfum babyolie, toegepast wanneer de huid nog vochtig is, zal helpen voorkomen dat nieuwe uitbraken.

Actueel

Wanneer uw baby heeft een full-blown eczeem uitslag, moet hij comfort en een rustgevende behandeling die de jeuk en irritatie vermindert. Kijk voor colloïdaal havermout toe te voegen aan zijn bad water. Colloïdaal havermout is fijn gemalen havermout die gemakkelijk oplost in water. Als alternatief kunt u een kleine hoeveelheid van de reguliere havermout in je blender te zetten en meng het tot het een poeder. Gebruik een half kopje colloïdaal havermout in 1 liter warm water.

Preventie / Solution

Ontdoen van krassend stoffen in de buurt van uw baby. Wol veroorzaakt huidirritaties, net als de kleding die te strak zit en staat niet toe dat je baby om zijn armen of benen buigen zonder te knijpen en het creëren van een rood aangelopen vouw. Honderd procent katoenen dekens en losse kleding zal het risico van uw baby ontwikkelen van atopisch eczeem te verminderen.