Natuurlijke Anti-Gas Relief voor chronische Gas

Natuurlijke Anti-Gas Relief voor chronische Gas

Chronische gas meestal het gevolg van leefgewoonten en dieet. Als links onopgelost, kunnen gas verergeren en leiden tot een opgeblazen gevoel en buikpijn. Gelukkig zijn er snelle manieren om gas problemen te verhelpen. En terwijl de medicijnen zijn effectieve remedies, is het mogelijk om zich te ontdoen van gas met natuurlijke of huismiddeltjes.

Natuurlijke Supplement

Veel gezonde voedingsmiddelen zoals groenten en fruit kan gas veroorzaken, vooral indien gegeten is grote hoeveelheden. Gemeenschappelijke gasachtige voedingsmiddelen bevatten sla, bloemkool, bonen en broccoli. Omdat groenten en fruit zijn een goede bron van vezels en ze zijn essentieel voor een gezonde levensstijl, het elimineren van deze voedingsmiddelen is geen optie. In plaats van te stoppen met eten van uw favoriete groenten en fruit, overwegen om een ​​verteringsenzymen voor de maaltijd af te weren gas. Deze natuurlijke supplementen zijn beschikbaar over de toonbank van drogisterijen en reformwinkels. Nemen zoals voorgeschreven om gas te controleren.

Beperk Bepaalde dranken

Samen met voedsel, kan bepaalde dranken zoals frisdrank en melkproducten veroorzaken gas. Soda bevat koolzuurhoudend water, dat gas in je maag kunnen veroorzaken; zuivelproducten zoals melk, kaas en yoghurt lactose bevatten, die vaak moeilijk te verteren. Het verminderen van uw inname van koolzuurhoudende dranken kan maag-en darmgassen te verminderen, en het verminderen van uw consumptie van lactose producten kunnen ook verhelpen gas en het voorkomen van toekomstige problemen.

Omdat de melk is een goede bron van calcium en vitamine D, overwegen om een ​​calciumsupplement om gezonde botten te bevorderen, en praat met uw arts over vitamine D-supplementen. Spijsverteringsenzymen zijn ook beschikbaar om u te helpen lactose te verteren, zoals lactose-vrije zuivelproducten.

Stop Constipatie

Het vermogen om regelmatige stoelgang kan ook een rol spelen bij chronische gas. Constipatie veroorzaakt een scala aan symptomen zoals winderigheid, opgeblazen gevoel en pijn. Gelukkig, constipatie wijst zelden op een ernstige medische aandoening, en veranderingen in levensstijl kunnen over het algemeen snelle darmwerking en verlichten gas.

Om te beginnen, het helpt om de juiste hoeveelheid vezels per dag te consumeren. Volgens de Mayo Clinic, volwassenen zouden moeten verbruiken ongeveer 20 tot 35 gram vezels per dag aan regelmatige stoelgang en spijsvertering gezondheid te behouden. Vezel kan komen van volle granen, groenten en fruit, of van vezels supplementen verkrijgbaar bij drugs-en supermarkten. Regelmatige lichaamsbeweging kan ook verhelpen constipatie (30 minuten driemaal per week), als ofwel verhogen van de inname van water naar het darmkanaal te hydrateren.

Andere remedies

Ook andere factoren bijdragen aan chronische gas, zoals eetgewoonten en roken van sigaretten. Om gas problemen volledig te stoppen, beoordelen uw gewoonten. Praten tijdens het kauwen van uw voedsel, het eten van grote maaltijden en het eten van te snel kan brengen op gas na de maaltijd. Met behulp van een rietje en roken van sigaretten verhoogt de hoeveelheid lucht die vrijkomt in je maag. Overmatig lucht in de maag is een primaire oorzaak van gas.