Natuurlijke Alternatieven voor Lysol

Natuurlijke Alternatieven voor Lysol

Hoewel schone oppervlakken en een kiemvrij huis is ideaal, het vervangen van bacteriën met andere chemische reinigingsmiddelen is ongewenst. Alternatieve schoonmaakmiddelen zijn verkrijgbaar bij de meeste supermarkten en drogisterijen, of kan worden gemaakt van eenvoudige producten die u waarschijnlijk in uw huis.

Seventh Generation

Seventh Generation merk ontsmettingsmiddelen, een van de toonaangevende nationale niet-giftige schoonmaakmiddelen merken, is de eerste natuurlijke derivaten ontsmettingsmiddel door de Environmental Protection Agency (EPA) goedgekeurd, volgens een 2009 Marketwire rapport. Het product doodt 99 procent van ziektekiemen, waaronder het griepvirus, stelt het rapport.

Seventh Generation producten bevatten geen vluchtige organische stoffen (VOS) en alle ingrediënten worden beschouwd als "food grade" door de Amerikaanse Food and Drug Administration. Naast ontsmettingsmiddelen, dit merk maakt wasmiddelen, papier producten en babyproducten, onder andere dingen.

Biokleen

Biokleen is een natuurlijk verkregen desinfecterende gemaakt van gestabiliseerde polyfenolverbindingen gevonden in grapefruit zaad extract (GSE). Het bevat GSE en plantaardige glycerine en geen andere ingrediënten. Biokleen fabrikanten beweren dat het product is antibacterieel, antischimmel, antivirale, en kan ook parasieten te bestrijden, waardoor het een breed-specturm ontsmettingsmiddel.

Methode

Methode producten is te vinden op Target-winkels en andere grote winkelketens, en worden aangeboden als alternatief schoonmakers. Werkwijze producten gebruiken gestabiliseerd, natuurlijk afgeleide ingrediënten die natriumcarbonaat, kaliumhydroxide, natriumgluconaat en decyl polyglucoside omvatten.

Zelfgemaakte producten

Effectieve reiniging kan worden bereikt met behulp van ingrediënten die je waarschijnlijk in je eigen huis. De Consumer Reports gezondheid blog suggereert baking soda en azijn als schoonmaker voor alles van een wasmiddel booster om een ​​toilet reiniger. Oplossingen, waaronder borax en room van tandsteen bieden desinfecterende kracht en een mild schuurmiddel om vlekken te verwijderen.

Het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid en Human Services biedt een online product database, die nuttig is voor het bepalen van de veiligheid en de werkzaamheid van uw huishoudelijke reiniging product.