Natuurlijke ADHD Remedies

Mensen met ADHD meestal worstelen met organisatorische vaardigheden, impulscontrole, concentratie en wachten op hun beurt. Een verscheidenheid van natuurlijke benaderingen kunnen helpen die hopen te voorkomen of aan te vullen --- --- medicatie.

Omega-3 vetzuren

Omega-3 vetzuren, nature in koud water vis, lijnzaad en soja, is aangetoond dat symptomen van ADHD verminderen bij kinderen.

Vitaminen en Mineralen

Zelfs marginale voedingstekorten kan invloed hebben op de stemming en cognitieve vaardigheden. Adequate inname van ijzer en antioxidanten, bijvoorbeeld, zal zuurstof en voedingsstoffen impuls aan de hersenen.

Oefening

Uitzonderlijke Parent tijdschrift adviseert maken uitoefenen van een deel van uw plan om te gaan met ADHD. Lichaamsbeweging kan hyperactiviteit te verminderen, het verbeteren van de mentale focus en verfrissen een vermoeide geest.

Doodling

Friemelen daadwerkelijk helpt kinderen met ADHD gefocust blijven, volgens een studie gerapporteerd in Time. Een ander veel gerapporteerde studie bleek dat aan het tekenen helpt volwassenen aandacht besteden aan saaie leerstof.

Organisatorische vaardigheden

Het verbeteren van organisatorische vaardigheden zal helpen mensen met ADHD beter gebruik maken van hun talenten. Leren om een ​​plan te maken --- en hou je eraan. Probeer het gebruik van grafische organisatoren en het maken van lijsten om te helpen houden u gericht en op de taak.