Natuurlijk gezond en tegengaan van bijwerkingen van bestraling behandeling

Natuurlijk gezond en tegengaan van bijwerkingen van bestraling behandeling

Radiotherapie is een conventionele behandeling voor kanker. Echter, bepaalde bijwerkingen verbonden aan deze therapie, met name misselijkheid, vermoeidheid en een verminderde witte cellen bloedcellen (anemie). Natuurlijke geneeswijzen kunnen helpen tegengaan van de bijwerkingen van bestraling.

Kruidentherapieën

Natuurlijke aanpak voor de bestrijding van misselijkheid van bestraling onder aanvulling met kruiden die carminative eigenschappen, zoals venkel, gember, kamille en karwij bezitten. De Chinese kruidenformule Qi Zao Korrel --- die astragalus, jujube, Hoelen, en Millettia bevat --- is befaamd om te verhogen, terwijl cel productie, terwijl een patiënt ondergaat bestraling.

Ganoderma

Volgens The Cancer Cure Foundation, deze schimmel bevat polysacchariden die een aantal anti-kanker voordelen te bieden in aanvulling op het verminderen van misselijkheid, vermoeidheid, haaruitval, verminderde eetlust en stoornissen van het immuunsysteem als gevolg van bestraling.

Nutritional Therapy

Antioxidanten zoals co-enzym Ql0, vitamine E, beta-caroteen, alfa-liponzuur en B-complex vitaminen kunnen bescherming bieden tegen zenuwbeschadiging (neuropathie) en de toxische effecten van straling.

Acupunctuur

Sommige patiënten ervaren verlichting van misselijkheid en pijn in verband met straling behandeling van acupunctuur.

Mind-Body Medicine

Geleide fantasie, visualisatie, en zachte bewegingen uitgevoerd in yoga, Tai Chi en Qigong helpen sommige patiënten te overwinnen angst en stress in verband met bestraling.