Naturmedicin Tilgængelig på de lokale butikker for Hæmorider

Mens hæmorider er mest almindelige hos gravide kvinder, kan man lider af disse hævede bump, der opstår omkring endetarmen, og inde i endetarmen.
Selv om der er en bred vifte af behandlinger, naturlægemidler er et populært alternativ til over-the-counter medicin.

Beroligende kamille

Kamille te er en naturlig anti-inflammatorisk, der kan hjælpe med at reducere hævelse i forbindelse med hæmorider. Prøv at brygge en kop kamille te og lad det køle af til stuetemperatur, derefter anvende det topisk til eksterne hæmorider. Du kan også drikke noget at dulme dit fordøjelsessystem og gøre afføring lidt lettere. Du kan købe kamille te på de fleste dagligvarer og helsekost butikker.

Figner

Tørre figner er en populær form for behandling for hæmorider, fordi de kan gøre passerer afføring lettere, lindre pres på rektal område. Soak fire tørre figner i seks til otte timer, og derefter fortære dem på en tom mave. Du kan finde tørre figner i de fleste helsekost butikker. For at øge behandling, tilføje nogle citronsaft til blandingen, som er en anden kur, der vil også tilføje lidt smag. Gør denne behandling igen i aften indtil hæmorider rydde op.

Anvende nogle Witch Hazel

Troldnødfamilien kan bruges udvortes til at hjælpe lindre smerter og kløe i forbindelse med hæmorider så godt. Du kan anvende den til hæmorider tre til fire gange om dagen, indtil de har ryddet op. Du kan også bruge troldhassel rod som en stikpille til behandling af interne hæmorider. Du kan finde troldhassel i flydende eller rod form ved de fleste helsekost butikker.

Mælkebøtte

For at hjælpe blødgøre afføring, således lette presset, så prøv at tage nogle mælkebøtte rod. Du kan enten tage det i tinktur form eller kapselform. Mælkebøtte kan findes på de fleste vitamin eller helsekost butikker og bør tages som anvist, sammen med en slags lokal behandling til at lindre hævelse og rødme.

Padderok til blødning

For at hjælpe med blødende indre hæmorider prøv at drikke padderok te. Indholdet silicium i padderok kan hjælpe med at helbrede væv er beskadiget af hæmorider, som igen kan hjælpe med blødning. Du kan finde padderok i te form ved de fleste helsekost butikker.

Advarsler

Hvis du din hæmorider ikke rydde op inden for to til tre uger, forværres eller stige kraftigt i smerte, se din læge straks.
Hvis du er gravid og behandling af hæmorider, så tal med din læge, før du tager nogen nye medicin, selv naturlægemidler, som nogle kan være skadeligt for graviditeten.
Du bør altid tale med din læge eller apoteket, før du prøver noget nyt medicin, for at sikre at der ikke er risiko baseret på dit helbred.