Naturligt alternativ til klar Lunger

Hvis du for nylig har stoppe med at ryge, du måtte ønske at rydde dine lunger naturligt. Der er mange grunde til at gøre dette. Den første grund er, at de kemikalier og giftstoffer fra røgtobak cigaretter klamrer sig til lungerne i op til 12 måneder efter rygestop. Jo hurtigere vragrester ryddes fra lungerne, jo sundere du kan blive og forhåbentlig begynde at føle sig bedre.

Lobelia

Lobelia er en interessant urt. Det er en plante, der ofte bruges af indianerne. Lobelia kan rulles og ryges for at hjælpe med at rydde ud og lindre lungerne. Ulempen at ryge denne urt er, at hvis du ikke er en uddannet herbalist, rygning for meget kan gøre dig syg. Det er derfor, det er altid bedst at få en pre-valsede lobelia røg fra en person, der er uddannet i herbology og kender den rigtige dosaging.

Hvis du har op med at ryge og ikke ønsker at indånde lobelia, det er også tilgængelig i tillæg form. Det kan ofte være svært at finde kosttilskud i helsekostforretninger, men det kan bestilles online. Ud over at blive anvendt til lunge sundhed, kan det også hjælpe med at reducere en ryger ønske for tobak.

Ginger Root

Ingefær har mange medicinske fordele, og har været kendt for at hjælpe med at rydde ud lungerne naturligt. Ingefær er tilgængelig i tabletform eller supplement form og indeholder et stof kaldet 6-gingerol, hvilket naturligvis rydder ud lungerne, udkasterladning toksiner og slim. Tag to, 500 mg kapsler med ingefær dagligt. Tilføjelse ingefær til måltider eller drikke ingefær te vil også hjælpe med at rydde lungerne.

Hvidløg

Prøv hvidløg, enten ved at tilføje det til mad eller tager orale kosttilskud. Rå hvidløg indeholder et stof kaldet allicin, hvilket er en meget potent, aktiv bestanddel, der kan hjælpe med at rydde lunge overbelastning. Det kan også anvendes til at forhindre luftvejssygdom. Hvidløg tabletter eller kosttilskud er også tilgængelige på apoteket afsnittet fleste købmænd.