Naturligt alternativ til hernie kirurgi

Brok er små buler, der opstår inden for din kroppens muskler, der forårsager ekstreme ubehag. Ifølge Medline Plus, brok opstår generelt i eller omkring maven. Den mest almindelige type brok behandling er konventionel kirurgi, hvor musklen er repareret. Men der er alternative behandlinger, der kan hjælpe med at lindre symptomer forbundet med brok. Altid konsultere din læge for korrekt behandling, som brok kan føre til andre sundhedsproblemer.

Kost

Morphemeremedies.com anbefaler, at du undgå krydret, sure fødevarer, og dem, der indeholder høje fedt og kolesterol niveauer. Sådanne fødevarer kan forværre din mave eller få det til at fylde, og dermed forværrede brok smerter. Sats på lavt fedtindhold, fiberrige fødevarer i stedet.

Sammen med en sund kost, skal du sørge for at praktisere gode spisevaner at hjælpe din mave. Spis ikke for meget mad på én gang; stedet opdele det op i løbet af dagen. Sidde op lige og spise langsomt. Forbliv siddende eller stående i omkring 20 minutter efter at have spist. Må ikke spise før sengetid, og undgå stramt tøj. Motion er nyttige, især hvis du er overvægtig. Men undgå at arbejde, når du er fuld.

Livsstil

Ifølge Morphemeremedies.com kan ryge og drikke alkohol forværre brok. Det er bedst at skære disse vaner ud af din livsstil, da de negativt kan skade dit helbred på andre måder.

Sørg for at få tilstrækkelig søvn. Morphemeremedies.com anbefaler, at du løfte dit hoved, når du sover for at forhindre mavesyre oprustning i spiserøret. Anbring klodser under din sengeramme og løft den op en halv fod.

Placer is over dit brok at hjælpe kedelig smerte. Brug ikke varme pakninger.

Urter

Faqs.org rapporterer, at mavesyre relateret til hiatal brok kan behandles med urter deglycyrrhizinated lakrids. Også Morphemeremdies.com, at amerikansk ginseng også kan lette dine symptomer. For brok smerter, så prøv at drikke aloe vera juice. Morphemeremedies.com anbefaler, at du drikker 1/4 kop to gange om dagen for maksimal lindring.

Visceral manipulation

Visceral manipulation er en type af alternativ behandling for en hiatal hernia ifølge Faqs.org. Hiatal brok sted pres på maven, tvinger det mod brystet. Under denne behandling, er mave flyttet tilbage fra brystet til dens oprindelige position.

Dit visceral Systemet består af store organer, som omfatter din mave. Ifølge International Alliance of Healthcare Undervisere (IAHE), visceral manipulation er en form for terapi, der bruger hånd manipulation af en professionel. Dybest set, til en visceral manipulation specialist massager din mave tilbage til positionen fra ydersiden af ​​din krop for at bekæmpe en hiatal brok.