Naturlige urter for højt blodtryk

Højt blodtryk er en gennemtrængende fjende, som du ofte ikke kan se, føle eller endda ved, du har. Men det kan have en betydelig indvirkning på dit helbred.

Ifølge American Heart Association, en blodtryk læsning over 140/90 er høj. Diæt og motion kan reducere blodtrykket, og selvom der er receptpligtig medicin til det, mange mennesker foretrækker at prøve naturlægemidler alternativer.

Hvidløg

Hvis dine nuværende blodtryk er normale, kan du supplere din kost og hjælpe med at afværge fremtidige problemer ved at spise en fed rå hvidløg om dagen, enten som den er eller med andre fødevarer.

Hvis du har forhøjet blodtryk, overveje at tage et supplement, der indeholder allicin, den ingrediens i hvidløg, der hjælper med at sænke blodtrykket. Den anbefalede dosis er én 600 mg kapsel 4-6 gange om dagen. Du bør se resultater i omkring en måned.

Hawthorn

Hawthorn har udestående kardiovaskulære fordele, der er udvundet af bladene, bær og blomster af planten. Selv om det kan tage et stykke tid til at arbejde, er det ofte anvendes til behandling af forhøjet blodtryk. En standard dosis er to 500 mg. kapsler eller 1 tsk. af tjørn tinktur tre gange om dagen. Tag ikke tjørn uden lægeligt tilsyn.

Reishi

Reishi er et lægemiddel svamp, der har vist lovende til behandling af højt blodtryk. Kapsler er almindeligt tilgængelige på helsekost butikker, og er sikkert at tage på en lang sigt. Kig efter kosttilskud, der har koncentrationer stærke nok, så du tager mellem 2.000 mg og 4.000 mg dagligt, uden at skulle indtage for mange kapsler eller tabletter.

Motherwort

Motherwort anvendes traditionelt i kinesisk medicin for at kontrollere blodtrykket. Det har en beroligende virkning og kan findes i de fleste helsekost butikker. Motherwort tinktur kan tages dagligt på lang sigt. Tage to til tre dråber af tinktur dagligt, enten som er eller blandet i juice eller vand.

Gingko

Gingko dilaterer de perifere blodkar, lindre pres. Kombinere det med tjørn gør en potent blodtrykssænkende medicin. Bland 1 ounce Ginkgo med 2 ounce tjørn i et glas vand tre gange om dagen.

Advarsel

Altid konsultere din læge, før der iværksættes nogen urte behandling plan for højt blodtryk.