Naturlige helbredelsesmetoder for psoriasisartritis

Naturlige helbredelsesmetoder for psoriasisgigt hjælpe med at minimere symptomer uden de uønskede bivirkninger af mere konventionelle behandlinger. Naturlige behandlinger, der forbedrer psoriasis også medvirke til at reducere ledbetændelse af psoriasisgigt.

Probiotika til psoriasisartritis

Dårlig fordøjelse og forstyrret bakteriel balance i maven og tarmene er forbundet med psoriasis. Tager en probiotisk supplement til at genopbygge sunde bakterier kan hjælpe med at genoprette de rette niveauer af tarmfloraen. Også prøve yoghurt tilsat L. acidophilus kulturer.

Kost og Psoriasis

Kost er en vigtig komponent til behandling af psoriasis naturligt. Undgå forarbejdede fødevarer, der indeholder mel og sukker. Stick med en hel fødevarer kost. Mange personer med psoriasis lider af utæt tarm syndrom. Fastende i flere dage og derefter gradvist at indføre fødevarer flere dages mellemrum kan hjælpe dig med at identificere, hvad fødevarer kan volde problemer. Tyg maden grundigt at støtte en ordentlig fordøjelse.

Akupunktur

Akupunktur er en type østlige medicin, der bliver stadig mere accepteret for mange betingelser, herunder at reducere gigt smerter. Hvis du er ubehageligt med en alternativ behandler, opsøge en MD, der tilbyder akupunktur.

Flere metoder

Ingen enkelt naturligt middel vil helt helbrede psoriasisgigt. Holistiske metoder arbejder normalt som en del af en større, mere afbalanceret tilgang. Du har ofte brug for at kombinere flere metoder såsom kostændringer og brugen af ​​kosttilskud sammen med andre modaliteter såsom akupunktur. Det tager også længere tid at mærke en forbedring med naturmedicin. Tålmodighed er vigtig.

Advarsel

Eliminer alkoholforbrug. Selv et glas vin kan øge psoriasis symptomer. Plus, kan en overbelastede lever forværre psoriasis symptomer.