Naturlige helbredelsesmetoder for hår genvækst

Du kan blive ramt af hårtab på grund af en defekt kost, stresset livsstil, genetik, debut i overgangsalderen, en særlig kemisk behandling for en sygdom eller andre årsager. Hvis du kigger på metoder til at redde din hovedbund fra hurtig skaldethed, kan der være en hel del naturlige helbredelsesmetoder for hår genvækst. Nogle af disse retsmidler vil ikke kun give dig en god leder af hår, men også fremme generelle sundhed.

Ginkgo

Den asiatiske specialitet urt Ginkgo er et effektivt naturligt middel til hår genvækst. Det er gavnligt for medvirken i cirkulation af blod gennem kroppen. Dette tænder til at stimulere væv i huden og hovedbunden blandt andre. Det puster nyt liv hårsække af hår på hovedbunden og fremmer hårvækst. En dosis på omkring 120 til 160 milligram af Ginkgo-ekstrakt hver dag kan hjælpe udløse hårvækst

Savpalme

Savpalme, en iboende del af forskellige hårtab kur potions, er en anden vigtig urt, når det kommer til metoder til voksende hår. Det kan bremse hastigheden af ​​hårtab og fremme genvækst. Du kunne have en 160 milligram kapsel af urter, to gange hver dag for effektive resultater.

Rosmarin

Ifølge folkelige traditioner, kan urten rosmarin hjælpe hår til at vokse og gøre den stærk, skinnende og blød. Både som en del af kostindtagelse eller hovedbund behandling, kan rosmarin være gavnligt for dit hår. Simre en håndfuld af plantestoffer blade i vand i ca 10 minutter, afkøles og stamme blandingen, ansøge om hovedbund og hår, og derefter vaskes væk med vand. Andre rosmarin behandlinger omfatter anvendelse af blandingen af ​​rosmarin ekstrakt og shampoo til dit hår eller massere hovedbunden med en blanding af lige dele af rosmarin, Arnica, ambra og morgenfrue olier.

Birch Oil

Birk olie på hovedbunden sammen med olie eller shampoo kan fremkalde hårvækst. Denne urte olie hjælper væksten af ​​allerede eksisterende hår, udløser væksten af ​​nye hår og hjælper med at pleje håret, beskytter mod forurenende stoffer. Du kan gøre en blanding af lige dele af tinkturer af birk og brændenælde og padderok og gnid godt ind i din hovedbund på en regelmæssig basis. Dette hjælper med at stimulere hårvækst, rense hovedbunden og ophøje blodcirkulation. Regelmæssig indtagelse af en juice lavet med lige mængder af birk ekstrakt, aloe, og brøndkarse hjælper også.

Andre Retsmidler

Regelmæssige hovedbund massage med kokos eller mandelolie i cirkulære bevægelser, kan bidrage til at stimulere hårvækst og stoppe hår falde. Ifølge indiske traditioner, kan du koge 4 spsk henna blade i en kop sennepsolie, stamme blandingen og massage regelmæssigt på hovedbunden for effektive hårvækst resultater.