Naturlige alternativer til et statin

Statiner er medicin, der er undertiden ordineret til at behandle mennesker med højt kolesteroltal. De blokerer for produktionen af ​​kolesterol i din krop, mens fortynde den eksisterende kolesterol, så det ikke kan medføre ekstra blokering til de arterier, som kan føre til et hjerteanfald. Blokeringen er forårsaget af LDL-kolesterol, der er kendt som "dårlige" kolesterol. HDL er den såkaldte "gode" kolesterol, som forhindrer blokering. Du kan være i stand til at kontrollere dit kolesterol naturligt ved anvendelse af alternative behandlinger. Først få råd fra din læge om, hvilken behandling der vil virke bedst for dig.

Fødevarer

Du kan være i stand til at sænke dit blodtryk ved at spise bestemte fødevarer. Opløselige fibre kan forhindre din blodbanen i at optage for meget LDL (dårligt) kolesterol, ifølge Mayo Clinic. Fødevarer, der er høj i fiber omfatter havregryn, svesker, kidneybønner, æbler, og kidneybønner, og pærer.

Flerumættede fedtsyrer kan også hjælpe med at holde dine kolesterol tal ned. Mandler, valnødder og andre nødder er højt kilder flerumættede. Spis omkring en håndfuld nødder dagligt for at styre dit kolesteroltal.

Olivenolie tilbyder to fordele. Den indeholder en kombination af antioxidanter, lavere LDL (dårlige) kolesterol niveauer, samtidig med at HDL (gode) kolesterol tal at forblive den samme.

Fødevarer, der indeholder plantesteroler eller stanoler kan forhindre kroppen i at optage kolesterol. Steroler og stanoler findes naturligt i planter, og tilsættes til visse fødevarer. Fødevarer, der er beriget med disse stoffer omfatter appelsinjuice, margarine og yoghurt drikkevarer.

Urter

Visse urter kan også hjælpe med at regulere dit kolesteroltal. Grøn te kan hæve HDL (gode) kolesterol og samtidig sænke LDL (dårligt) kolesterol, ifølge University of Maryland Medical Center. Te indeholder naturlige stoffer, kendt som polyfenoler, der forhindrer kroppen i at optage de skadelige LDL-kolesterol.

Forskere ved National Institutes of Health gennemført en 12-ugers undersøgelse for at se, hvordan artiskok blad ekstrakt effekter kolesterolniveau i kroppen. De fandt, at urten kan reducere niveauet i mennesker med forhøjet LDL (dårligt) kolesterol, men er ellers sundt.

Ifølge hjemmesiden Urtekosttilskud Guide, ingefær, oliven blade og gurkemeje can også lavere LDL (dårlige) kolesterol i kroppen.

Vitaminer

Vitaminer er et andet alternativ til statiner. Vitamin B3, også kendt som niacin kan sænke dit LDL (dårlig kolesterol) og øge dine HDL (gode kolesterol). Du kan få B3-vitamin fra jordnødder, kylling, fisk, gær og æg.

Ifølge National Institutes of Health, kan C-vitamin signifikant lavere skadelige LDL-kolesterol. Vitamin E er også anbefales, da det reducerer oxidation af LDL-kolesterol, en proces som kan forårsage åreforkalkning eller et hjerteanfald.