Naturliga Tandvärk smärtlindring

Att ha en tandvärk är inte bara smärtsamt; det kan vara störande också. Det gör det svårt att prata, äta och även fungerar i många fall. Det finns många OTC-läkemedel som säljs mot tandvärk smärtlindring. Men många av de naturliga tandvärk smärtlindring botemedel fungera lika bra eller bättre.

Utvärtes smärtlindring

Det finns några naturliga saker som du kan använda på den drabbade tanden för att lindra obehaget. Några av dessa eteriska oljor skulle omfatta kryddnejlika olja, myrra, pepparmynta och kamomill. Det är bäst att späda ut dem i en bärare olja som mandel eller solrosolja. Du kan använda två droppar eterisk olja till en droppe transportör olja. Goldenseal är en annan underbar ört att gälla för en tandvärk eftersom det har antibakteriella och läkande egenskaper.

Oral Smärta

Ofta kan ta en muntlig smärtstillande att mildra obehag av tandvärk. Prova ett naturligt smärtstillande medel som belladonna, capsaicin eller arnika. Dessa kan alla köpas från de flesta online eller detaljhandel komplettera leverans butiker. Ta enligt anvisningar på förpackningen.

Anti-Septisk

Använd en naturlig sköljning som har antiseptiska egenskaper; Detta bör bidra till att hålla området fritt från bakterier. Försök att skölja med vallört te, som också har läkande egenskaper. Du kan också prova en te med gurkmeja som är en antibakteriell och antiinflammatorisk.