Naturliga sätt att minska Åderbråck & Spider Veins

Många människor lider av vener som har blivit svullen och vridet, vilket minskar blodcirkulationen. Dessa röda eller blå ådror ser ut spider vävband under huden, och verkar främst på benen, men kan visas var som helst på kroppen. Ven avvikelser som spindel och åderbråck kan behandlas med naturläkemedel hemma för att hjälpa till att minska smärta och obehag.

Stödstrumpor

En av de första metoderna för at-home behandling för åderbråck och ådernät för att minska svullnad och obehag på ben kan vara användning av kompressionsstrumpor. Dessa strumpor finns på många klädbutiker, och finns i många olika stilar och färger. Stödstrumpor är stödstrumpor, eller till och med slang, som klämmer benen under dagen för att förbättra cirkulationen. För ännu starkare kompression strumpor, kan ett recept från en läkare förskrivas för att hjälpa människor med svåra fall av svullna åderbråck.

Herbal Supplements

Användningen av örter och vitaminer för att behandla mindre hälsofrågor hemma har exploderat under de senaste åren. Vitamin C och E har använts för att behandla svullnad av spindel och åderbråck, medan en kost som är låg i salt och mycket socker kan också bidra till att minska ven svullnad. Fiber kan också styrka ven väggar, vilket lättar trycket på venerna. Att ta bort eller minska förbrukningen av höga animaliskt protein och stärkelserika livsmedel många också hjälpa ven svullnad och eventuellt stoppa fler åderbråck bildas.

Exercize

Dålig cirkulation i benen kan orsakas av brist på ordentlig motion och begränsning av rörelsen. Promenader, cykling och löpning är tre sätt att förbättra blodcirkulationen i spindel och åderbråck, och kunde också förbättra utseendet på de svullna venerna. Även dagliga korta promenader, bär löst sittande kläder i det drabbade området, och bär lågklackade skor kan ge hjälp till venerna. Gå ner i vikt genom att förbättra din kost och motion kan hjälpa till att förhindra ytterligare svullnad i venerna.

Massage

Massage kan vara till nytta för blodcirkulationen i åderbråck och ådernät. Massage för att lindra åderbråck smärta och svullnad kan antingen utföras av en professionell, en älskad eller ens av den som lider av svullna ådror. Dagliga massage till det drabbade området kan med tiden kraftigt minska uppkomsten av åderbråck och massage kunde reduceras till varje vecka eller till och med månatliga behandlingar för att hålla fler spindel eller åderbråck bildas.