Naturliga sätt att bli av nagelsvamp

Nagelsvamp är svår att bota, inte för att det är särskilt härdig, utan för att den har hittat en idealisk miljö för tillväxt. Dessa mikroskopiska organismer är mycket skyddad från de två huvudsakliga metoder för medicinsk behandling, nämligen, salvor och salvor. Det är svårt att nå området under nageln, vilket gör behandlingen svårare. Det finns några naturliga alternativa behandlingar du kan försöka minska problemet och förhindra en framtida händelse.

Alternativ

Innan något naturligt behandlingsplan för att klara av ihållande nagelsvamp, rådfråga din läkare; du kan kräva konventionell behandling. Om nagelsvamp infektionen är i sin linda men du kan prova flera naturliga alternativ.

Lavendel eterisk olja innehåller anti-svamp egenskaper, vilket gör den till en idealisk lösning för nagelsvamp. Gnid eterisk lavendelolja på den drabbade spiken på natten. Applicera omedelbart efter bad; huden och nageln är mjukare, vilket möjliggör mer fullständig penetration av oljan. Michael Traub, ND, ett naturläkemedel läkare, i boken "The Doctors bok av örter hem rättsmedel," att nagelsvamp kan ta månader att bota och upprepad tillämpning av lavendel eterisk olja är nödvändigt för att ta itu med problemet.

Tillsammans med lavendel, är tea tree olja en annan populär anti-svamp botemedel som vanligen används för att behandla många olika typer av hudbesvär, enligt Michael Traub, ND Applicera 1-2 droppar av oljan en eller två gånger om dagen mycket på samma sätt som du skulle tillämpa eterisk lavendelolja. Upprepa tills du ser förbättringar.

"The Doctors Boka av örter hem rättsmedel" föreslår också att använda vitlök tillskott för att behandla nagelsvamp. Vitlök har potent anti-svamp egenskaper som ingår i dess aktiva komponenten, allicin. Mängden allicin i vitlök kompletterar varierar kraftigt, så se till att du får motsvarande 7.500 mikrogram allicin i tre uppdelade dagliga doser. Läs etiketten på vitlök komplettera noggrant. Vitlök är säkert att ta på obestämd tid.

Andra alternativ för att lindra nagelsvamp allt från att tillämpa en mentholated gnugga att tillämpa äppelcidervinäger. Enligt webbplatsen www.earthclinic.com, dessa åtgärder visar löfte för att eliminera nagelsvamp. Mayo Clinic visar att anekdotiska bevis tyder på att mentholated gnugga tillämpas på nagelsvamp kan minska problemet, även om inga vetenskapliga bevis finns.

Som alltid, om du fortsätter att bli störd med problematiska symptom av nagelsvamp, rådfråga din läkare.