Naturliga sätt att behandla infektioner Jäst

En svampinfektion är ett besvärande problem som medför obehag och, ibland, en resa till läkaren. Många kvinnor lider täta jäst infektioner och finna att köpa över disk lösningar dyr och ibland irriterande. Det finns flera alternativ för hemma och naturläkemedel för att behandla svampinfektioner.

Yoghurt

Feministiskt Kvinnans Health Center har hittat yoghurt som en bra lösning för att behandla svampinfektioner. En svampinfektion är över tillväxten av jäst i slidan som kallas candida eller monila, vilket upprör pH i slidan är sura och basiska element. De förklarar att en svampinfektion är egentligen inte en infektion, men en över tillväxten av candida eller monila. Många kvinnor vet att de har en svampinfektion på grund av klåda och en vit urladdning. Vanlig yoghurt in direkt i slidan med hjälp av en liten sked eller vaginalkräm applikator hjälper balansera vaginans ph. Feministiskt Kvinnans Health Center föreslår också att skapa en douche av en blandning av vatten och yoghurt, så rak vanlig yoghurt kan vara obekvämt för vissa. De finner också äta massor av yoghurt gör inte ont heller.

Vinäger

Indianchild.com föreslår direkt tillämpning äppelcidervinäger till områden som drabbats av svampinfektion. Vinäger kan också urvattnas och användas som en douche. Feministiska Kvinnors hälsa Center rekommenderar också att använda en ättika vattenlösning för behandling av svampinfektioner. De finner att 1 msk. till 1 qt. av vatten är en effektiv lösning. Även om vinäger frodas i sura områden, användning av äppelcidervinäger stoppar tillväxten tillsammans med andra bakterier och att skapa den rätta ph. Feministiska Kvinnors hälsa Center rekommenderar inte douching med vatten och vinäger längre än 10 dagar.

Vitlök

Mamma nature.com känner vitlök är en av de bästa naturliga sätt att klara upp en svampinfektion. Vitlök är både ett svampdödande och ökar immuniteten. De föreslår att ta två vitlökskapslar dagligen för att hålla jäst infektioner borta. Kapslar med 4.000 milligram allicin-alliin, antisvampmedlet i vitlök, är mest effektiva. Mamma nature.com påstår det har varit laboratoriestudier med djur som bevisar vitlök en effektiv behandling för jäst infektioner. Feministiska Kvinnors hälsa Center finner också vitlök välgörande och föreslår att sätta in en vitlöksklyfta inlindad i gasbinda direkt in i slidan och låt stå i upp till 12 timmar.