Naturliga Hypothyroid botemedel

Hypotyreos är ett resultat av en underaktiv sköldkörtel. Denna körtel producerar ett hormon som kallas tyroxin, som reglerar i stort sett alla kroppsfunktioner. Kvinnor över 50 är mest sannolikt har tillståndet. Symtomen är depression, trötthet, tröghet, förstoppning, känslighet för kyla, sprött hår och naglar, svullnad, förändringar av rösten och viktökning. Det finns naturliga behandlingar för att ta itu med det tillstånd, som skall användas i samband med standardbehandlingar.

Herbal Behandlingar

Örter och farmaceutiska medel tilldelas föreslagna doser baserat på en av deras viktigaste farmakologiska egenskaper; detta kallas terapeutiska intervallet. Terapeutiska intervallet är den minsta dos som ger varje läkemedel nytta för den största dos som är säkert för konsumtion. Örter är generellt icke-toxiska och allvarliga komplikationer eller överdosering är osannolik. Håll dig till föreslagna beloppen som att ta mer är inte sannolikt att producera ytterligare fördelar och kan potentiellt orsaka negativa bieffekter.

Silverax hjälper med en mängd olika symptom som resulterar från hypotyreos. Kelp är en utmärkt källa till jod, som är avgörande för korrekt sköldkörtelfunktion. Använd båda dessa tillskott enligt anvisningar på etiketten.

Det finns tre traditionella kinesiska formler som är anställda för att hantera detta tillstånd. Den Frigid Extremiteter avkok behandlar kalla händer och fötter, känslighet för kyla, trötthet, diarré och brist på törst. Njure Chi Pill från guld Cabinet behandlar överdriven urinering och inkontinens som ibland följer med hypotyreos. Sann krigare avkok är mycket effektiva vid behandling av magont och diarré.

Undvik örter som stimulerar immunförsvaret. Dessa inkluderar amerikansk ginseng, Astragalus, bambu, kardborre, krysantemum, echinacea, ingefära, ginseng, kelp, citronmeliss, Hjärtstilla, sibirisk ginseng och vete gräs.

Andra förslag

Det finns ett naturligt alternativ till syntetiska tyroxin som läkare ordinera som härrör från svin; det kräver ett recept och är inte att förväxla med liknande produkter som säljs på naturliga hälsokostaffärer.

Ät inte stora mängder soja livsmedel. De har en kemikalie som kan störa kroppens användning av sköldkörtelhormon. Håll dig borta från bearbetade och raffinerade livsmedel också.