Naturliga hemorrojder botemedel

Hemorrojder är svullna blodkärl som finns i och runt anus. Dessa blodkärl sträcka under press och är väckt den av ett antal faktorer. Graviditet, cirros, ansträngning för att gå på toaletten, sitter eller står under långa perioder, våldsam hosta och lyfta tunga föremål är alla möjliga orsaker. Det är ett vanligt tillstånd som kan drabba vem som helst, men oftast förekommer i äldre. Det finns många naturliga sätt att behandla och förebygga hemorrojder.

Herbal Behandlingar

Doser av örter och läkemedel bestäms båda med en av deras viktigaste farmakologiska egenskaper, terapeutiska området. Terapeutiska intervallet är den minsta dos som är effektiv för att den största dosen en person kan ta utan någon form av negativa biverkningar. De flesta örter är mycket säker och giftfri och överdosering eller gör allvarlig skada är osannolik. Men kom ihåg att ta mer än de föreslagna doserna inte är sannolikt att producera ytterligare en fördel och det finns en chans att det kan vara skadligt så hålla sig till rekommenderade mängder. De örter som används för hemorrojder kan lugna irritation och stärker venerna för att förhindra nya.

Aloe gel appliceras direkt på det drabbade området kommer att lindra den smärta och brännande känsla. Du kan köpa den förpackade eller köpa ett blad, skär upp den och applicera gelen direkt från där. Calendula grädde är också känt för sina lugnande egenskaper. Det lindrar smärta och inflammation samt.

Johannesört olja kan användas som en över natten retentionslavemang och stoppar produktionen av hormoner som orsakar svullnad och inflammation, medan en trollhassel suppositorium behandlar blödande hemorrojder och kan även lindra smärta och obehag. En person bör använda 1000 mg suppositorium tre gånger om dagen.

Butcher s Broom tabletter är bra för att lindra sveda och klåda. Det rekommenderas att ta 100 mg en gång dagligen. Ett annat effektivt rättsmedel är en maskros tinktur, som mjukar upp och smörjer avföringen. Någon som lider av hemorrojder bör ta 10-15 droppar i ¼ kopp vatten tre gånger om dagen. Dock bör en person undvika denna ört om han har gallsten.

Slutligen minskar hästkastanj svullnad och inflammation och gör blodkärlen mer elastisk. Den rekommenderade dosen är 150 mg per dag. Dock bör kvinnor inte använda den om att försöka bli gravid. Grapeseed eller pinebark extrakt gör också blodkärl starkare och mer flexibel.

Andra förslag

Om du använder extra fibrer, se till att långsamt öka intaget. Att ta för mycket kan orsaka gas, obehag och diarré.

Livsmedel med vitamin K kan hjälpa till att stoppa blödning. Alfalfa, svart melass och mörkgröna bladgrönsaker är alla rika på detta vitamin.

Drick mycket vätska, speciellt vatten. Detta är den bästa naturliga pall mjukmedel där ute.

Det rekommenderas också att ta kosttillskott som stärker blodkärlen. Det är en växt-baserad tillägg som kallas HER (hydroxyethlrutoside) som kan läka hemorrojder. En individ som lider av hemorrojder bör ta 1000 till 2000 mg per dag. Om detta inte är tillgängligt, kan 3,000 till 6,000 mg dagligen av citrus bioflavonoider gemensamt syfte.