Naturliga eller alternativa Astma Behandlingar för barn

Astma är ett tillstånd som drabbar mer än 24 miljoner människor i USA ensamt. Att ge barnen regelbundna recept som vanligtvis innebär någon form av steroider kan skapa andra långsiktiga problem. Det finns alternativ för att lindra astmasymtom.

Allergen Borttagande

Ta bort allt som kan kvitta ett astmaanfall. Många episoder är allergirelaterade så ta bort mattor, långhåriga husdjur eller befjädrade vänner kan kraftigt minska astmaattacker.

Miljö

Bor i områden med låg luftfuktighet och hålla hemmet luftfuktighet under 50 procent kommer att kontrollera dammkvalster, svamp och mögel. Vistas inomhus på höga föroreningsdagar kommer också att lindra symtomen. Det är bäst att hålla ett rökfritt hem.

Antioxidanter

Vitamin C, E, selen, magnesium, B12 och B6 hjälp reducera astmaattacker. De minskar fria radikaler som inducerar bronkokonstriktion och slemutsöndring.

Simning

Bygga lungstyrka kommer inte att hindra ett astmaanfall, men kommer att hjälpa ditt barn att generera ökad lungkapacitet för att hålla mer syre i lungorna och förebygga långtids skrämma från attacker. Den naturliga motstånd på bröstet när i vatten gör detta till en rolig och enkel övning att göra.

Vatten är bäst

Se till att barnet dricker tillräckligt med vatten och undvika drycker som kan öka slemutsöndring, som läsk och juice. Korrekt hydrering är viktigt att bära vatten genom blodströmmen.

Herbal Treatment

Vissa örter har antiinflammatoriska och slemlösande påverkar. Några som särskilt används mot astma är cayenne, lakrits och sileshår.

Medicinsk Råd

Kontrollera med din barnläkare på någon ny terapi du tänker börja med ditt barn för sin astma. Det är alltid bäst att hålla din läkare inblandade i de fall det är en allergisk eller biverkning till någon ny terapi.