Naturliga botemedel för ångestattacker

Att ha en ångest eller panikattack är en skrämmande upplevelse; upprepade attacker kan vara störande för ditt liv. Många människor söker konventionell behandling för ångestattacker, men det finns naturliga botemedel som fungerar lika bra. När du vet mer om de naturliga botemedel för ångest kan du välja vilket som är bäst för dig.

Skullcap och Valeriana

De örter kalott och valeriana har använts för att behandla ångest. Valeriana är allmänt säker. Det lugnar nerverna, snabb puls och muskelkramper. Den fungerar också som ett milt lugnande medel. Hos vissa personer valeriana kan orsaka hyperaktivitet, men det är sällsynt. Skullcap stärker nervsystemet och lindrar ångest eller spänning. Dessa två örter kan användas tillsammans eller var för sig.

Lady Slipper och Linden Blossom

Denna blandning av örter damen toffel och lind blommar används för ångest, sömnsvårigheter och irritabilitet. Den har en lugnande och lugnande effekt på en person som har en ångestattack. När det används regelbundet kan det öka en persons förmåga att hantera stress och spänningar.

Aroma

Doften av vissa eteriska oljor kan ha en lugnande effekt. Lavendel, geranium och bergamott, till exempel, kan framkalla lugn. Du kan blanda dessa tre oljor tillsammans i en transportör olja som mandelolja eller persika kärnolja. Du kan också använda dem individuellt. Använd en aromaterapi doft diffusor för att dra nytta av de lugnande effekterna av dessa eteriska oljor.

Vitaminer och mineraler

Ta en multivitamin för att säkerställa att du inte är brist på alla vitaminer och mineraler. En extra B-komplex-vitamin kan vara särskilt användbart. B-vitaminer gynnar nervsystemet och när det tas regelbundet kan minska frekvensen av ångestattacker. Du kanske också vill öka ditt intag av aminosyran L-tryptofan och mineralet magnesium. Det är en bra idé att kontrollera med din läkare för att se alla vitaminer och kosttillskott du funderar är lämpliga för dig.