Naturliga Alternativa botemedel för befintliga cancer

Det finns flera naturliga alternativa botemedel för cancer. Inget alternativ behandling lagligen kan kallas ett botemedel. Däremot har flera personer använt följande behandlingar med varierande framgångar. Det bästa botemedlet mot cancer är att använda näringsstöd, få information om dina val och sedan göra ett åtagande att läka.

Cesium

Cesium är ett alkaliskt mineral som lätt går in i cancerceller och förstör dem. Alkaliska mineraler kan penetrera de cancerceller och förstör dem. Andra basiska mineraler som fungerar bra med cesium är rubidium och kalium.

Taheebo (Pau d'Arco)

Denna ört är inte bevisat att bota cancer, men ändå sydamerikanska läkare ge den fritt till sina cancerpatienter som hävdar en rad olika resultat med dess användning. FDA säger att det kan finnas någon fordran som ett botemedel, men Taheebo är bra som ett anti-svamp-och cancerbehandling.

Essiac

Essiac namngavs av Rene Caisse genom att vända hennes efternamn. Hon kom på denna åtgärd genom de kanadensiska Oijbway indianerna. Örterna som används är kardborre rot, hala alm, indisk rabarber rot och får ängssyra.

Kinesiska örter

Det finns flera olika typer av kinesiska örter som används för att behandla cancer i olika organ. De traditionella örter som används stärka immunförsvaret, dessa inkluderar wu jia pi, huang qi, nu Zhen zi, dang shen, ling zh i, jiao gu lan, Shou han wu, sjöng shen, bai zhu, och wu wei zi.

Överväganden

Det är olagligt att säga att någon av dessa alternativa behandlingar är ett botemedel mot cancer. FDA kommer inte igen någon av de alternativa behandlingar för cancer som botemedel. Detta är för din informationssyfte och bör betraktas som sådan. Forskningen har inte stött ordet botemedel för något botemedel ännu.