Naturlig Relief for helvedesild

Helvedesild er den voksne version af skoldkopper. Når et barn får skoldkopper, virus aldrig forlader deres krop. Når voksne udvikler et svækket immunsystem på grund af stress, narkotika, sygdom eller dårligt helbred, varicella zoster virus (skoldkopper) vises, og individet udvikler helvedesild. Mens mange mennesker bruger naturlige midler til at behandle og helbrede helvedesild, er det vigtigt at konsultere en læge, før du gør det.

Apple Cider Eddike

Æble cider eddike kan bruges til to formål på personer med helvedesild. Anvendelse af æble cider eddike med en lille klud til de ramte områder tillader vabler til at helbrede hurtigere. Æble cider eddike kan også bruges til at lindre smerter.

Vitamin C

Fastholdelse af en sund kost og få en masse søvn er vigtigt for personer med helvedesild. Det hjælper med at holde dit immunforsvar stærkt og kampene, som vil hjælpe helvedesild klart hurtigere. Helvedesild patienter bør tage mellem 2.000 og 4.000 mg C-vitamin hver dag for at bidrage til at øge immunforsvaret.

Cayennepeber og Aloe Vera Gel

Bland en lille samme mængde cayennepeber og aloe vera gel. Anvendelsen af ​​denne løgnehistorie til det ramte område giver øjeblikkelig lindring for patienter med helvedesild.

MSM

MSM er en helt naturlig supplement bruges til at lindre smerter. For personer, der ikke foretrækker at tage de traditionelle over-the-counter smertestillende, tage to doser på 1.000 mg MSM vil erstatte og hjælpe med smertebehandling.

Lysin

Lysin kan træffes for at hindre optagelse af arginin, hvilket er, hvad helvedesild nødt til at forblive aktive i kroppen. Enkeltpersoner kan tage op til tre 1.000 mg doser om dagen.

Advarsel

Som med alle fysiske og traditionelle metoder, forskellige ting arbejde for forskellige mennesker. Prøv de børsnoterede forslag, men hvis der er noget der volder dig smerte eller ubehag, skal du ikke fortsætte med at bruge det. Husk, at skoldkoppevirus og helvedesild virus er den samme. Mens sår er stadig åbne, undgå kontakt med nogen, der endnu ikke har haft skoldkopper. Nyfødte børn og gravide kvinder bør ikke udsættes for virus, da det er meget farligt for udvikling babyer.