Naturlig Over-the-counter Overgangsalderen Behandling

Overgangsalderen er en naturlig overgang i en kvindes liv, der markerer afslutningen på hendes fødedygtige år. Med denne ændring kan komme en lang række symptomer, som nogle kvinder ser for at få lindring.

Naturlægemidler Kosttilskud

Nogle kvinder finder lindring i over-the-counter naturlægemidler kosttilskud, herunder sort cohosh, rødkløver, dong quai og kæmpenatlysolie samt kava og ginseng. Som altid udvise forsigtighed, når de forsøger ud urte behandlinger, især hvis du også tager andre lægemidler.

Stof til eftertanke

Spise en række magre proteiner, frugt og grøntsager, sunde fedtstoffer og fuldkorn er en god idé for alle, men kvinder kan finde lindring fra menopausale symptomer ved at skære ned på raffineret sukker, koffein og krydret mad. Holde op med vand indtag er også vigtig, og nogle kvinder finder det gavnligt at spise fødevarer med planteøstrogener som soya, yams, tang og bælgfrugter.

Reiki

En anden måde at håndtere de symptomer på overgangsalder er at opsøge en kvalificeret reiki praktiserende læge for at hjælpe med at afbalancere de "chi" eller kroppens naturlige energi flow.

Øvelse

Ligesom spise sundt, motion er også en vigtig måde at håndtere symptomer i overgangsalderen og kan hjælpe afværge vægten få nogle kvinder oplever under eller efter overgangsalderen.

Rygestop

Rygning er ikke godt for nogen, men for kvinder i overgangsalderen, kan det øge risikoen for hjertesygdom (allerede den førende dødsårsag blandt kvinder), slagtilfælde, kræft og andre sygdomme. Over-the-counter-produkter, ligesom nikotinplastre og tyggegummi, er til rådighed til at hjælpe med at holde op og få tilbage sundhed.