Naturlig Kolon Rensning

Den kolon er afgørende for den interne sundhed, hjælpe med at fjerne affald og giftstoffer fra kroppen, men stadig give væske og vigtige elektrolytter til systemet. Med dagens kost, mange enkeltpersoner indtager for meget sukker, højt fedtholdige fødevarer, hydrogenerede olier og stegte fødevarer, der ophobes i tyktarmen. Mens kolon er designet til at slippe af toksiner og oprustning på egen hånd, indarbejde naturlige urter til kolon udrensning for at hjælpe det er gavnligt. Dem, der gør en detox af tyktarmen finde, at de føler sig lettere, mindre oppustet, og har en stigning i energiforbruget.

Vand og Fiber

To vigtige ting at inkludere for kolon sundhed i hverdagen, er vand og fibre. Disse to produkter arbejde for at skylle ud af systemet, hvilket reducerer ophobning af overskydende affald og giftstoffer. Til at begynde at rense tyktarmen, reducere mængden af ​​junk fødevarer i kosten for optimal levende. Vandforbruget er vigtigt at holde tingene flyder og tillader kolon til at arbejde. Enkeltpersoner bør drikke vand, der udgør halvdelen af ​​deres vægt i ounces for de bedste sundhedsmæssige fordele. Fiber bør også indtages hver dag for at fremme en sund kolon. Den daglige anbefalede mængde for mænd og kvinder er 25 til 30 gram fibre hver dag. Mens De tager fiber, holde op vandindtag til at reducere forstoppelse.

Naturlige urter

Naturlige urter anvendes til mange detox-programmer og hjælpe lidelser. Herbal opskrifter hjælpe tyktarmen fjerne ansamlinger, samt forbedre organfunktion og forhindre ophobning af toksiner. Nogle urter arbejde som et afføringsmiddel, mens andre hjælper i fordøjelsen og funktion forbedringer.

Kost te, der indeholder urten Senna fremme en afførende effekt på tarmene. Det skaber mindre mave sammentrækninger, som hjælper affaldet oprustning blive fjernet fra tyktarmen. Senna anbefales ikke til lang tids brug, så kun drikke den anbefalede mængde for optimal sundhedsmæssige fordele. Psyllium er et populært valg for naturlægemidler kolon rengøring. Med indhold af fibre og fordele mod tarmens slimhinde, Psyllium frø absorberer vand fra fordøjelsessystemet ordregivende tyktarmen for afføring. Brug Psyllium frø skal ske med masser af vand for at forebygge risikoen for forstoppelse på grund af vandabsorption i fordøjelsessystemet spor.

Naturlægemidler Kosttilskud

Kosttilskud, der indeholder naturlige urter er ideelle for dem, der ønsker at rense tyktarmen på en effektiv og naturlig måde. Personer, som har lejlighedsvis gas eller forstoppelse bør også omfatte en naturlig kolon rense at reducere symptomerne og forbedre sundhed og velvære. Naturlige kosttilskud indeholder ingredienser, såsom Aloe Vera, der hjælper med at reducere giftstoffer fra fordøjelsessystemet spor og tyktarm samt fremme afføring. Det er vigtigt at tage kosttilskud som anvist til at reducere dehydrere igennem for hyppige afføringer. Ved at drikke vand, der omfatter fiber i kosten og tage en lejlighedsvis supplere eller naturlægemidler opskrift, bør kolon blive sundere og arbejde bedre at fjerne affald oprustning og giftstoffer.