Naturläkemedel för Chest & Lung Trängsel

Bröst trängsel kan göra även den lyckligaste människor eländiga. Det gör både andas och sova svårt, och kan till och med leda till en minskad aptit. Även om det finns många hostmediciner och slemlösande på marknaden för behandling av detta problem, en del väljer att behandla bröst trängsel naturligt. Det bör noteras att medan följande åtgärder kan vara effektiva, de är inte avsedda för långvarig användning. Om överbelastning kvarstår efter en vecka att genomföra dessa åtgärder, rådfråga din läkare läkare.

Öka dina Vätskor

Att vara väl hydrerad spelar en stor roll i att bryta upp bröstet trängsel. De mer vätska du tar i, ju tunnare slem blir, vilket gör det lättare att utvisa den från lungorna. En av de bästa saker att dricka för bröstet trängsel är varmt vatten med citron och honung. För att förbättra effektiviteten, kan du koka en citronklyfta i vattnet, och sedan blanda en droppe eller två av honung tillsammans med en tesked cayennepeppar till vattnet. Gurgla med varmt vattenblandningen först hjälper lugna halsen, speciellt om det är öm från ofta hosta. Du kan drick ditt vatten blandning för att hjälpa tunna slem i lungorna.

Gör en Thyme Cocktail

Uppvärmd timjan hjälper slappna lungorna och lossa slem orsakar trängsel. För att göra detta hem avhjälpa, helt enkelt koka en kopp vatten och tillsätt två matskedar färsk timjan. Täck sedan och fortsätt koka ytterligare fem minuter, varefter du häller smeten i en kopp och njuta samtidigt varma.

Andas in Steam

Även om detta kan åstadkommas samtidigt som i en dusch, är det mest effektiva vid användning av en kastrull med kokande vatten. För att få full effekt, täcka huvudet med en handduk medan du andas in ångorna av ånga som kommer från pannan med vatten. Ångorna hjälpa till att lossa slem i lungorna och bröstkorgen, vilket gör det lättare att hosta upp och släpp.