Naturlæger metoder til håndtering af diabetes

Diabetes er en forholdsvis almindelig sygdom, hvor kroppens naturlige evne til at anvende glucose fra fødevarer er kompromitteret, hvilket fører til ophobning af glukose i blodet. Hvis blodsukkerniveauet forbliver ukontrolleret, kan diabetes føre til et væld af sygdomme og infektioner, som kan være alvorlige og endda livstruende. I den vestlige medicin, er diabetes oftest behandlet med insulin tilskud via injektion, oral medicin eller insulinpumpebehandling; dog naturopathic og kinesisk medicin tilbyder et væld af alternative og komplementære behandlinger, der er værd at se på.

Kosttilskud

Mennesker med type 2-diabetes kan finde brug af kosttilskud nyttige i forvaltningen af ​​deres blodsukkerniveau og kontrol symptomer. Ifølge National Institutes of Health (NIH), der er mange, men kun få er blevet undersøgt i kliniske sundheds forsøg, og resultaterne har været blandede.

Alfalipidsyre (ALA) er en antioxidant, som findes i fødevarer som lever, broccoli, spinat og kartofler, der har vist sig at sænke blodsukkerniveauet ved at hjælpe kroppen bruge insulin. Ifølge NIH, "Nogle undersøgelser har fundet fordele, men der er behov for mere forskning."

Chrom er et vigtigt spor mineral, der findes i små mængder i mange fødevarer, herunder kød, fuldkorn, frugt og også kapselform, som kan hjælpe til at kontrollere blodsukkerniveauet. NIH rapporterer, at "undersøgelsens resultater har været blandede. Nogle forskere har fundet fordele, men mange af undersøgelserne ikke har været godt designet. Er behov for yderligere, forskning af høj kvalitet."

Polyfenoler er almindelige antioxidanter findes i te, mørk chokolade og andre fødevarer, som muligvis kan have en positiv effekt på kroppens evne til at bruge insulin. "Laboratorieundersøgelser viser, at EGCG, en polyphenol findes i grøn te, kan beskytte mod hjerte-kar-sygdomme og har en gavnlig effekt på insulin aktivitet og blodsukkerregulering. Har dog et par små kliniske forsøg studerer EGCG og grøn te i mennesker med diabetes ikke vist sådanne virkninger. "

Den bedste måde at se, om nogen af ​​disse kosttilskud vil arbejde for dig, er at prøve at tilføje dem i din kost i løbet af en periode. Hvis du er interesseret i at forfølge en naturopathic behandlingsforløb, er det bedst at rådføre sig med en naturopathic læge for at se, hvilke af disse behandlinger kan arbejde for dig.

Traditionel kinesisk medicin

Kinesisk medicin beskæftiger behandlinger som akupunktur, urte terapi, og Qi Gong for at hjælpe med at regulere blodsukkerniveauet i kroppen. Ifølge American Diabetes Association, "I modsætning til vestlige medicin, er TCM ikke beskæftiger sig med måling og overvågning blodsukkerniveauer hos diabetespatienter. Behandlingen er individualiseret og rettet mod vurdering og behandling af de symptomer, der udgør mønstre af mangel og disharmoni."

Akupunktur har vist sig at normalisere endokrin funktion, og ADA siger "kliniske og eksperimentelle undersøgelser har vist, at akupunktur har en gavnlig effekt på at sænke serumglucoseniveauer."

Herbal terapi er designet til at behandle patienterne fremherskende symptomer og har været anvendt i traditionel kinesisk medicin i over 2.000 år. Men kliniske data om urte terapi er stadig sparsomme, og du bør tage forholdsregler, når du vælger denne behandling sti. ADA advarer: "Ophørende konventionel medicin til fordel for naturlægemidler formuleringer kan føre til alvorlige komplikationer såsom betydelig hyperglykæmi, og kombinere konventionelle hypoglykæmiske midler med urtemedicin uden ordentlig kontrol kan føre til hypoglykæmi."

Qi Gong er en meditationsteknik, der kombinerer vejrtrækning teknikker med bevægelse, med fokus på sind-krop-forbindelse. ADA siger, at "Mens Qigong ikke er typisk brugt som en vigtig behandlingsmetode for diabetes, har det vist sig at være en værdifuld supplerende terapi til denne tilstand."