Naturlægemidler Tinktur til forkølelsessår

Forkølelsessår er en herpes virus, der ikke kan helbredes. Symptomerne omfatter vabler og sprøde udbrud på læberne og omkring næsen. Disse symptomer forværres i perioder med stress, solen og hormonelle forandringer. Selvom du ikke kan helbrede denne tilstand kan du styre symptomerne med naturlægemidler tinkturer.

Tinktur Brug

Tinkturer er flydende ekstrakter, der bruger en alkohol. Du kan bruge en tinktur at duppe på den kolde ømme. Tinkturer kan også blive indtaget. Læs etiketterne på produktet for at sikre, at du bruger den i overensstemmelse med de anbefalede metoder.

Forkølelsessår er smitsom og kan spredes nemt. Sørg for at du vasker dine hænder og ikke at dele kopper eller andre genstande under udbrud. Naturlægemidler kan hjælpe med de symptomer og kan afværge behovet for antibiotika, men dette er ikke bevist af forskning. Hvis dine symptomer ikke forbedres eller forværres, søge en læges udtalelse for korrekt behandling.

Tinkturer til forkølelsessår

Der er mange naturlægemidler til rådighed til at hjælpe med den smerte, hævelse og heling af forkølelsessår. Du kan bruge en myrra tinktur til at lindre smerten af ​​kold sores.Lomatium er også en anbefalet tinktur brugt af indianerne til at bekæmpe infektion. Mens du kan bruge lomatium som en tinktur, kan det give dig et udslæt, og derfor et ekstrakt kan være mere passende. Citronmelisse og mynte tinkturer vil også hjælpe fremskynde inddrivelsen tid fra de enkelte udbrud.

Homøopatiske Tinkturer

Der er flere homøopatiske tinkturer, der behandler den underliggende stressor, der fører til et forkølelsessår udbrud. Nat Mur (Natrum Muriaticum) bruges, når folk er forstyrret følelsesmæssigt og er effektiv i begyndelsen af ​​en kold ømme udbrud at stoppe blister fra formning. Poison Ivy bruges, når herpes har gule skorper og er brændende og kløe uhyre. Poison Ivy er ofte brugt efter Nat Mur. Sepia bruges, når en person er deprimeret eller oplever ekstreme hormonelle forandringer såsom graviditet og overgangsalder. Dette er effektivt i kampen mod forkølelsessår omkring hjørnerne af munden og næsen. Bittersød tinktur anvendes til behandling af brune og røde forkølelsessår.