Naturlægemidler Relief til nasal overbelastning

Obstruktion af næsepassagerne er normalt på grund af en infektion af en type, eller kan være forårsaget af allergi og høfeber. Symptomer, der skyldes tilstoppet næse kan være en løbende næse, hævede nasal membraner og åndedrætsbesvær. Urter kan tilbyde en vis lettelse fra nasal overbelastning ved hjælp af te, kosttilskud, tinkturer eller damp inhalationer.

Teas

Te er en optimal måde at behandle nasal overbelastning; de har gavn af beroligende næsepassager med damp samt nyttige egenskaber, såsom at stimulere immunsystemet. Urter såsom røllike, hyld, pebermynte og katteurt kan kombineres i en te at behandle overbelastning af næse. Disse er diaphoretic urter, hvilket betyder at de fremmer immunsystemet fungerer ved at hæve kropstemperaturen. Raising kropstemperatur hjælper kroppen forsvare sig mod virus. Katteurt, som er et stærkt middel mod kongestion, har den ekstra fordel af at hjælpe i afslapning. Kombiner lige del af disse tørrede urter til at gøre en te. Tilsæt lidt mere af pebermynte, hvis du kan lide, for at forbedre smagen. Lav en infusion til te ved udblødning 1 tsk. af blandingen i 1 kop kogende vand vand til mellem fem og 10 minutter. Stamme og drikke, mens du stadig er varm. Tage tre til fire gange om dagen. Den sidste kop tages om aftenen vil tilskynde søvn.

En anden te, der er gode til at mindske trængslen er salvie te. Fælles tørret salvie købes i supermarkedet er en potent middel, når det kommer til behandling af forkølelse og overbelastning. Sage er en antiseptisk og en astringerende, udtørring trængsel og forebygge post nasal drop. Stejl 1 tsk. tørret salvie i halv kop kogende vand i 10 minutter, stamme og drikke. Det er sådan en effektiv tørring agent for overbelastning, så brug ikke mere end en dag eller to.

Tinkturer

Tinkturer er nyttige i behandling af forskellige symptomer på forkølelse og kan hjælpe med at lette nasal overbelastning. Flere urter arbejde på en synergistisk måde at rydde øvre luftvejsinfektioner og overbelastning. Echinacea er særligt effektiv, når det kombineres med hyld, Usnea, vild indigo og fed. Alle disse er tilgængelige i tinktur fra i helsekostforretninger. En anbefalede dosis til behandling af nasal overbelastning er to dele af echinacea tinktur med en del af hver af de andre naturlægemidler tinkturer. Tage omkring 1 tsk. af denne tinktur tre gange om dagen for at aflaste. Begrænse forbruget af denne formel til ikke mere end en uge.

Mens plantestoffer formler kan hjælpe med at lette tilstoppet næse, konsultere din læge, hvis du fortsat oplever nasal overbelastning symptomer, som du måske brug for mere konventionel behandling.