Naturlægemidler måder at behandle blærebetændelse

Blærebetændelse er almindeligvis omtales som en blære infektion. Udtrykket blærebetændelse kan henvise til en række symptomer i urinvejene, herunder infektioner og irritationer. Symptomer på blærebetændelse er brændende ved vandladning, hyppig vandladning, uklar eller foul- ildelugtende urin og blod i urinen. Kvinder har korte urethras, hvilket gør dem mere modtagelige for denne type infektion.

Generel behandling

Forkæl en blære infektion eller blærebetændelse ved at forbruge en masse vand. Vand hjælper skylle systemet og fjerner bakterier fra urinvejene. Alkalize urinen til at hjælpe befri det af bakterier og lindre blæren. Tilsæt 1 tsk. bagepulver til en 8-oz. glas vand, og drikker det to eller tre gange om dagen.

Tranebær juice er også en effektiv behandling for blære-infektioner. God tranebærsaft skaber noget, der hedder hippursyre i urinen og forsurer urinen, hvilket forhindrer bakterier fra klamrer sig til væggene i blæren. Kig efter 100 procent ren tranebærsaft uden tilsat sukker.

Majssilke

Majs silke har været anvendt i Europa i mange år til behandling af blære infektioner. Det har stærk diuretisk og anti-inflammatoriske egenskaber.

Lav en infusion ved at kombinere 1 kop kogende vand med 2 tsk. tørret majs silke. Lad denne blanding stejle for mellem 10 og 15 minutter. Som medicinsk te, drikke to til tre gange om dagen. Kig efter tørret majs silke i helsekostforretninger.

Marshmallow Root

Skumfidus rod er nyttig i behandling blære infektioner. Rødderne af skumfidus er almindeligt anvendt til fordøjelsessystemet ked af, fordi de indeholder høje niveauer af slim, som er beroligende forbindelser. Ligeledes disse forbindelser har en beskyttende virkning på urinvejene hos kvinder. Kig efter katost ekstrakt i din lokale helsekost butik; det er tilgængeligt som en te, i kosttilskud eller tinktur formular. Følg dosering anvisningerne nøje.

Brændenælde

Brændenælde er en anden urt, der er nyttige i behandling af blære infektioner. Det har stærke anti-inflammatoriske egenskaber. Bland 1 tsk. af tørret, knust brændenælde blade med 1 kop kogende vand. Stejle for 10 minutter, hvorefter væsken afkøles og drikke 1 spsk. hver anden time for nødhjælp. Undgå at forbruge mere end 1 kop denne te om dagen. Kig efter tørret brændenælde i helsekostforretninger.